Futbol Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

19.01.2023 - 10:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de takımlar devre arası transferiçin çalışmalarını sürdürüyor. Harcama Limitlerinin belli olmasıyla takımlar kadrolarını güçlendirmeye başladı. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik. İşte ayrıntılar...

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

Türkiye'de transfer döneminin 19 Ocak'ta açılmasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirme adına resmi adımları atmaya başladı. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA VAN DEN BOOMEN OPERASYONU
Özellikle sol bekte Emre Taşdemir ve orta sahada Midtsjö'nün ortaya koydukları oyun, bu iki bölgeye transferi zorunlu kılıyor. Maçtan sonraki basın toplantısında da transfer mesajları veren teknik direktör Okan Buruk'un, Erden Timur'la bir görüşme yaptığı da gelen haberler arasında.

Galatasaray'ın orta saha transferi doğrultusunda kadrosuna katmak istediği ilk oyuncu Branco van den Boomen. Sarı-Kırmızılılar, bonserviste indirime gitmeyen Toulouse'a, "Temmuzda bedavaya alırız" resti çekse de Hollandalı futbolcunun aciliyeti nedeniyle temaslar yeniden başlayacak. 27 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'ı çok istediğini geçtiğimiz günlerde dile getirmişti. (Fanatik)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

MENAJERLER AUGUSTINSSON'U ÖNERDİ
West Ham, Ludwig Augustinsson’u sezon başında Sevilla’dan kiralamıştı. Ancak İsveçli oyuncu, fazla forma şansı bulamadı. Gerrard’ın kovulması sonrası göreve gelen Unai Emery, sol bekte Lucas Digne’nin yanına Real Betis’ten Alex Moreno’yu transferin edince, Augustinsson tamamen gözden çıkartıldı. Menajerler, 27 yaşındaki futbolcuyu uygun maliyetle Fenerbahçe’ye getirebilecekleri mesajını gönderdi.

Yönetimin, kariyerinde Kopenhag, Werder Bremen, Sevilla gibi takımlar bulunan ve İsveç Milli Takımı’nda 50 kez forma giyen Augustinsson’a olumlu baktığı kaydedildi. Sevilla, yeni bir takım bulması halinde, Augustinsson’un Aston Villa ile olan sözleşmesini feshedip başka bir takıma kiralamaya yeşil ışık yaktığı belirtildi. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

BAŞAKŞEHİR'LE YOLLARINI AYIRAN EPUREANU, ÜMRANİYESPOR'DA

Medipol Başakşehir'de bir ayrılık daha... Turuncu-lacivertli ekiple yollarını ayıran Alexandru Epureanu, Ümraniyespor'a transfer oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüz kurulduğu günden bu yana ailemizin önemli bir parçası olan Alexandru Epureanu ile yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. 2014 yılındaki kuruluşumuzun ardından kulüp tarihinin ilk yabancı transferi olan Alexandru Epureanu, Başakşehir ailesinin en değerli temel taşlarından olmuştur. Hem saha içinde hem de saha dışındaki davranışlarıyla örnek bir profesyonel olan tecrübeli oyuncu, takımımızın kaptanlık görevini de başarı ile yürütmüştür. Adeta kulübümüzle birlikte büyüyen ve şampiyonluğumuzda önemli pay sahibi olan Alexandru Epureanu'ya kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

Haberin Devamı

Ümraniyespor Kulübü, transferle ilgili şu bilgiyi verdi: "Kulübümüz, Başakşehir takımından 36 yaşındaki defans oyuncusu Alexandru Epureanu’yu sezon sonuna kadar renklerine bağladı. Epureanu'ya hoş geldin diyor, nice başarılar diliyoruz." 

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

MERT ÇETİN ADANA DEMİRSPOR'A İMZA ATTI
Adana Demirspor, Hellas Verona'dan, Milli Futbolcu Yıldırım Mert Çetin ile sezon sonuna kadar kiralık, satın alma opsiyonlu sözleşme imzaladı.

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

GALATASARAY'DA ICARDI'DEN SONRA PSG'Lİ RENATO
Sezon başında Fransız devi PSG'den Mauro Icardi'yi kadrosuna katan Galatasaray, bir transfer için daha girişimlere başladı. Sarı kırmızılılar, Fransız temsilcisinin yıldızı Renato Sanchez için harekete geçti. Galatasaray'ın Portekizli oyuncu Renato Sanches'e ilgisi taraftarların oldukça dikkatini çekti.

Haberin Devamı

Lille'de performansıyla yeniden futbol dünyasında gündem haline geldi. Fransız ekibi Lille'den ülkenin en büyük kulüplerinden PSG'nin yolunu tuttu. Şimdilerde futbolcunun PSG ile yollarını ayırması gündeme geliyor. Renato Sanches'in ana mevkii merkez orta saha olarak göze çarpmakta. Bunun yanında on numara ve orta sahanın sağında görev alabiliyor. (Fotomaç)

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

FENERBAHÇE'YE KANAT-FORVET
Sol bek ile birlikte hücum hattına da takviye peşinde olan Fenerbahçe'nin Boca Juniors'ın 26 yaşındaki Kolombiyalı kanat-forveti Sebastian Villa'ya kancayı attığı iddia edildi. Birinci mevkisi sol kanat olan Sebastian Villa santrfor ve sağ kanatta da forma giyebiliyor. Ancak oyuncunun maliyetinin yüksek olduğu bilgisi de geldi. Boca Juniors'un Villa için kapıyı 12 milyon Euro'dan açtığı, oyuncunun bonservisinin yüzde 30'unun da başka kulübe ait olduğu da ifade ediliyor. Fakat bu fiyata yaklaşan kulüp olmaması ve oyuncunun sözleşmesinin 2024'te sona erecek olması da Boca'yı sıkıştıran konular. (Takvim)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

GALATASARAY'A FRANSA'DAN GOLCÜ: BOADU
Chelsea'nin Fildişili yıldızı David Fofana için görüşmelerini sürdüren Galatasaray listesine yeni bir ismi daha ekledi. Sarı-Kırmızılılar'ın hedefindeki yeni isim Fransız ekibi Monaco'da forma giyen 22 yaşındaki Hollandalı golcü Myron Boadu.. Galatasaray önümüzdeki günlerde resmi hamleyi yapacak. Bu sezon Monaco'da sadece 7 maçta görev alan genç yeteneğin başka bir takıma kiralanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Monaco kariyerinde 49 karşılaşmada forma giyen Boadu 7 gol atarken 2 de asiste imza attı. Kariyerinde toplamda 163 karşılaşmada görev alan genç golcü, 60 gol atarken 21 de asist üretti. Güçlü fiziği ve hızıyla dikkat çeken Boadu, santrfor bölgesi dışında kanatlarda da görev yapabiliyor. Hollandalı golcünün sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. (Takvim)

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

DAVID JURASEK FENERBAHÇE GÖZLEMCİLERİNİN RADARINA TAKILDI
David Jurasek, geçen sezonun devre arasında Mlada Boleslav’dan Slavia Prag’a transfer olmuştu. 22 yaşındaki oyuncu, özellikle bu sezon sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Jurasek, 26 resmi maçta tam 10 asist yaparken, 2 de gol attı. Fenerbahçe’nin gözlemci ekibinin radarına takılan başarılı oyuncu, yönetimin de ilgisini çekti. Jurasek’in, yaşının genç olması ve yüksek potansiyeli; Sarı-Lacivertliler’in, ileride kârlı bir satış yapmasını sağlayabilir. Slavia Prag, takımın en önemli isimlerinden Yira Sor’u bu ay 6.5 milyon Euro’ya Genk’e satmıştı. Fenerbahçe, Jurasek’i çok daha iyi bir rakama kadroya katmayı umuyor. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

BEŞİKTAŞ'TAN MANGALA İÇİN GİRİŞİM
Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlı yönetim, gözünü bonservisini elinde bulunduran Eliaquim Mangala’ya dikti.

Yönetimin, Leicester City’de forma bulamayan 1,99’luk Danimarkalı stoper Jannik Vestergaard için de atağa kalktığı belirtildi. Siyah-Beyazlı idarecilerin 30 yaşındaki Danimarkalı için İngiliz ekibiyle masaya oturup yarım sezon için kiralama teklifi yaptığı alınan bilgiler arasında. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

PEDRO İÇİN FIORENTINA DEVREDE
Pedro için İtalyan basınından, Fiorentina transfer iddiaları gündeme geldi. Serie A temsilcisinin bir forvet aradığı ve gündemine Pedro'yu aldığı kaydedildi. Bununla beraber kış transfer sezonunda, Pedro için teklif yapacakları ifade edildi. Fenerbahçe'nin Rayo Vallecano ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Pedro, sahalardan uzak kalmıştı. (Fotomaç)

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

BEŞİKTAŞ'IN ARADIĞI SOL BEK: BORDUCHI
Sol bekte Umut’tan yeterli performansı göremeyen Siyah-Beyazlılar, Masuaku’nun da sözleşme şartları nedeniyle yeni bir sol bek arayışına girdi. Kartal, Almanya’da aradığı sol beki buldu. Almanya Bundesliga ekiplerinden Augsburg’da forma giyen Brezilyalı sol bek oyuncusu Iago Amaral Borduchi’nin transferi için Beşiktaş’ın devreye girdiği iddia edildi. Sky Sport’un haberine göre; Beşiktaş, Augsburg’un 25 yaşındaki sol beki Iago’yla ciddi şekilde ilgilenmeye başladı.

Siyah-Beyazlılar’ın, Brezilyalı sol beki ilk etapta sezon sonuna kadar kiralamayı, sezon sonunda ise performansına göre bonservisini almayı umduğu bir anlaşma arayışında olduğu kaydedildi. Sol bekin yanı sıra orta sahanın solunda da oynayabilen 1,81 boyundaki Brezilyalı oyuncunun kulübü Augsburg’la 1,5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

BRYNHILDSEN İÇİN FORMÜL HAZIR
Ara transfer döneminde geçtiğimiz yıllara göre sessiz kalan Trabzonspor, önceliğini gidecek oyunculara verdi. Kouassi, Yusuf Erdoğan ve son olarak Emrehan Gedikli ile yollarını ayıran Karadeniz ekibinde, hareketlilik sürecek. Fırtına bir yandan da gelecek isimlerle ilgili çalışma yürütüyor. Daha önce de gündeme gelen Ola Brynhildsen, listedeki futbolculardan biri. Hem kanat hem de forvette görev yapan 23 yaşındaki Norveçli yıldız, 1998 doğumludan genç olduğu için artı bir yabancı kontenjanından forma giyebilecek. Brynhildsen, Molde’den ayrılmaya sıcak bakıyor. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (19 Ocak 2023)

Yazarlar