Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

24.01.2023 - 14:57 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Schalke 04 – Leipzig: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Schalke 04 – Leipzig mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %48’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

Bu sezon kötü bir performans sergileyen Schalke ikinci yarının ilk maçında hafta sonu konuk olduğu E. Frankfurt karşısında direnmelerine rağmen 3-0 kaybetmekten kurtulamadı. Özellikle gol yollarında sıkıntı yaşamamak adına daha önce Fenerbahçe forması giyen Frey’i Antwerp ekibinden alırken bu karşılaşmada bayağı bir eksikleri bulunduğundan dolayı işleri hiç kolay olmayacak. Leipzig ise hafta sonu evinde konuk ettiği Bayern Münih karşısında etkili bir performans ortaya koyarak sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldılar. Liderlik şanslarını devam ettiren konuk ekipte sakatlığı devam eden golcü Nkunku kadroda yer almıyor. Fakat kadro olarak güçlü bir takıma sahip olan Leipzig maça üstün bir futbolla başlayarak ilk yarıyı önde bitireceklerdir.

Haberin Devamı

Hertha Berlin – Wolfsburg: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Hertha Berlin – Wolfsburg mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %20’si karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tercihi

Galibiyet serisini 5 maça çıkaran Wolfsburg, üst sıralara tırmanmaya devam ediyor. Freiburg karşısında alınan 6-0'lık skor adeta gövde gösterisiydi. Bu galibiyet serisi esnasında 4 maçta kalelerini gole kapattılar. Zor günler geçiren Hertha Berlin ise son 5 maçta 4 defa kaybetti. Ancak hem sonuç alma hem de gol atma konusunda iç sahada fena değiller. Bu maçta gol sevinci yaşarlar.

Bayern Münih – Köln: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Bayern Münih – Köln mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %20’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Arayı iyi hazırlanarak tamamlayan takımlardan biri de Köln oldu. Ara sonrası Werder Bremen karşısında 7 gollü galibiyetle tamamlayan Köln, Münih deplasmanına öz güvenli çıkacak. Leipzig deplasmanında bir çok pozisyona giren Bayern Münih, son vuruşlarda başarılı değildi. Oyun temposunda seviyeyi koruyabilen Bayern Münih, öz güvenli Köln karşısında yine oyuna hızlı başlayacaktır. Gollü geçmesini beklediğim mücadelede ilk yarı en az iki gol çıkmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Yazarlar