Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

02.04.2023 - 12:32 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Napoli – AC Milan: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Napoli – AC Milan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %42’si karşılaşmayı Napoli’nin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Emin adımlarla şampiyonluğa giden Napoli, çok büyük bir avantaja sahip. Lazio mağlubiyeti sonrası kaldıkları yerden devam ettiler ve son 2 lig maçlarını gol yemeden kazandılar. Milan ise ikinci yarı bir türlü ritmini bulamadı. Tam toparladılar derken son 3 maçta 1 puan alabildiler. Napoli ligin en az gol yiyen takımı. Bu maçta yine kontrollü oynayarak oyunu yönlendireceklerdir. Milan’a kolay pozisyon vereceklerini sanmıyorum. Napoli’de ise golcü forvet Osimhen sakatlığı sebebiyle oynayamayacak. Bu durum Napoli’de hücum aksiyonlarını etkileyecektir. Az gollü bir 90 dakika bekliyorum.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Beşiktaş: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Fenerbahçe - Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %48’i karşılaşmadan Fenerbahçe’nin galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

"Fenerbahçe-Beşiktaş derbileri genelde unutulmaz maçlara sahne olur" klasik cümlesi ile başlamak istiyorum ama doğru. Yazıyı yazarken geçmiş karşılaşmaların özet görüntülerine denk geldim de Pazar akşamını iple çekmeye başladım. Yakın geçmişte her türlü hikâye çıktı aralarındaki maçlarda. Mevcut koşullarda da KG Var olması lazım öncelikle. İki takımın da puan kaybına tahammülü yok. Fenerbahçe'de Valencia'nın oynayacak düzeye geldiği söyleniyor. Beşiktaş'ta ise Ghezall nihayet düzeldi. Beşiktaş Şenol Güneş ile çok daha ofansif. İki takımın kalecisi de özellikle büyük maçlarda fahiş hatalar yapabiliyor. Penaltı da olabilir. Fenerbahçe'nin bu sezon büyük veya kritik maçları kazanamama problemi devam ediyor. Gollü bir beraberlik yüksek oran için değerlendirilebilir.

Real Madrid – Real Vallladolid: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Real Madrid – Real Valladolid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %47’si karşılaşmada Real Madrid’in galip geleceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Real Madrid için artık tek hedef Şampiyonlar Ligi Kupası! Ligde son maçta Camp Nou’da 2-1 kaybettikten sonra şampiyonluk yarışına havlu attılar. Ligde pek bir iddiaları kalmadı. Ligi 2.sırada ve Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkını da kazanarak noktalayacaklar. Bu nedenle bu tip maçlara ne kadar konsantre olup ne performans verecekleri biraz soru işareti! Valladolid için ise ligde kalmak adına önemli bir 90 dakika…Önerim 4.5 alt tercihi olacak. Risk almak isteyenler 3.5 alt seçeneğini de değerlendirebilir.

Yazarlar