Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

09.08.2023 - 11:52 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Panathinaikos - Marsilya: 2.5 Üst

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Panathinaikos - Marsilya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %36’sı karşılaşmada en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Can Tongo’nun Tercihi: Karşılıklı Gol Var

İki ateşli taraftar grubuna sahip takım karşı karşıya geliyorlar. Marsilya kadro kalitesiyle rakibinden üstün. Bu yıl Marsilya atletik oyuncularla tempolu bir oyun oynamaya hazırlanıyor. Bu maçta da iki takımın da çok sayıda pozisyonlara girmesini bekliyorum. KG Var yazılır.

KAA Gent - Pogon Szczecin: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından KAA Gent - Pogon Szczecin mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %60’ı karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Oldukça çekişmeli geçmesini beklediğim bir karşılaşma. İki takım da pozitif futbolu sahaya iyi yansıtıyor. Gent bu sezon hücum anlamında çok efektif. Pogon’un da hücumu iyi fakat savunmasında zaman zaman ciddi açıklar oluyor. Taraf bahsi açısından riskli bir 90 dakika olarak görüyorum. İki takımın da fileleri havalandırması sürpriz olmaz.

Rangers - Servette: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Rangers - Servette mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %39’u Rangers galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi: İlk Yarı Sonucu 1

Rangers, İskoçya Premiership'te yeni sezonu Kilmarnock yenilgisiyle açtı. Todd Cantwell maça yedek başladı, hiç oyuna giremediler. Uzunca bir süre cılız cılız ataklar izledik. TD Michael Beale geçen sene kıyasla hücumda birçok ismi değiştirince, yenilerin de birbirlerine adapte olmaları biraz zaman alacak gibi duruyor. Danilo, Sam Lammers, Cyriel Dessers, Abdallah Sima tek tek bakınca iyi isimler ancak ilk sınavı geçemediler. Jack Butland yediği gole rağmen kalede güven veriyor. Orta alanda Kieran Dowell'ın isteğini de beğendim... Servette ise İsviçre Süper Ligi'nde 2. olup ŞL elemelerinde boy gösterme hakkı elde etti. Bir önceki turda Genk'i penaltılarla kupa dışına ittiler. Süper Lig'den hatırlayabileceğiniz Enzo Crivelli (kırmızı kart) cezalı. As kaleci Jeremy Frick, as sağ bek Keigo Tsunemoto, geçen sezon 22 gol katkısı yapan (11 gol 11 asist) Miroslav Stevanovic ve "10 numara" Alexis Antunes sakat. Bunlar ciddi eksikler... Kilmarnock yenilgisini telafi etmek isteyen Rangers, yoğun bir baskıyla maça başlayacaktır. Açık olsaydı "Korner ÜST" temiz tercih olurdu. Alternatiflerden "İY1" mantıklı. Yoğun baskı umarım gol de getirir ve devreye önde girerler.

Haberin Devamı

Yazarlar