Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

10.08.2023 - 12:17 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Neftçi – Beşiktaş: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet ” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Neftçi – Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %39’u karşılaşmada Beşiktaş’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi: Maç Sonucu 2

Neftçi Bakü sezon başında takımın başına Sergen Yalçın’ı getirmeyi planlıyordu ancak son anda anlaşma sağlanamadı ve yerine Romanya’nın efsane golcülerinden Adrian Mutu getirildi. Azerbaycan ekibi sezona istikrarsız başladı. Konferans Ligi’nde tur atladılar ancak Süper Kupa’da istediklerini yapamadılar. Beşiktaş ise Tirana karşısında tecrübesini sahaya koydu. Şenol Güneş faktörü temsilcimizde fark yaratan en önemli unsur. İlk maçta avantajlı skor almak Beşiktaş için önemli. Deplasmanda galibiyete uzanacaklarını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Fenerbahçe – Maribor: Handikaplı Maç Sonucu 1 (Deplasman:2)

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Fenerbahçe – Maribor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %36’sı karşılaşmada Fenerbahçe’nin en az 3 farkla kazanmasını bekliyor.

Misli Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi: Maç Sonucu 1 + 2.5 Üst

Zimbru engelini toplamda 9 golle geçen Fenerbahçe, taraftar desteğiyle Maribor karşısında da ilk maçtan turun kapısını aralamak isteyecektir. Becao, Mert Müldür ve Zajc gibi yeni transferini listeye yazan Sarı-Lacivertliler'de Mert Hakan sakat. Serdar Aziz de ağrıları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Maribor ise Konferans Ligi Elemeleri'nde oynadığı 4 maçta da hem gol attı hem de kalesinde gol gördü. 90 dakika sonunda Fenerbahçe galibiyeti ve 2.5 üstü gol bekliyorum.

Adana Demirspor – Osijek: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Adana Demirspor – Osijek mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %33’ü Adana Demirspor galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: Ev Sahibi İlk Yarı 0.5 Üst

İç sahada geçen sezondan bu yana bambaşka bir Adana Demirspor izliyoruz. Cluj maçındaki müthiş atmosfer, Osijek karşısında da Mavi-Lacivertliler'in en büyük kozu... Yüksek moralli şekilde maça çıkacak olan Demirspor, ilk yarıda golü bulacaktır. Ev sahibinde kırmızı kart cezalısı Gravillon dışında önemli bir eksik yok. Yeni transfer Niang ise listede yok. Osijek'te yeni transferlerden Evangelou, Pusic, Drambayev ve Mkrtchyan'ın yine 11'de olmaları bekleniyor.

Haberin Devamı

Yazarlar