Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

15.08.2023 - 12:16 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Galatasaray – O. Ljubljana: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet ” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Galatasaray – O. Ljubljana mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %20’si karşılaşmada Galatasaray’ın galip olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: İlk Yarı 1.5 Üst

Slovenya'da 3 golle net bir galibiyet alan Galatasaray, taraftarının karşısına sadece tur için değil, ligdeki Kayserispor beraberliğini affettirmek için de çıkacak. Okan Buruk, Zaha ve Icardi'ye daha fazla süre verebilir. İlk 11'de başlamasalar dahi yerlerine oynayacak olanlar, kendilerini ispatlamak veya formayı kolay vermemek adına ekstra bir performans sergileyeceklerdir. Tribün desteğini arkasına alacak olan Sarı-Kırmızılılar'ın, Ljubljana karşısında ilk yarıda mutlaka gol atacağını düşünüyorum. Fakat oldukça cazip orandan ilk yarı 1.5 üst tercihi denemeye değer.

Haberin Devamı

Marsilya – Panathinaikos: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Marsilya – Panathinaikos mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %55’i karşılaşmada Marsilya’nın galip gelmesini bekliyor.

Misli Yorumcusu Cihan Dişli’nin Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 2.5 Alt

Marsilya ilk karşılaşmayı Apostolos Nikolaidis Stadyumu'nda gerçek bir cadı kazanında kaybetti. Yeni koç Marcelino bu yenilginin ardından ligde Reims'e karşı tepki verdi ve kazanmasını bildi. Alınan 1-0'lık mağlubiyet ciddi bir dezavantaj gibi durmuyor. Vitinha, Aubameyang gibi tecrübeli ayaklarıyla bu turu geçecek güce sahipler. İlk maça benzer bir sonuç bekliyorum. Ev sahibi kazanır ve az gol olur.

Dinamo Zagreb – AEK Athens: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Dinamo Zagreb – AEK Athens mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %41’i Dinamo Zagreb galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi: Deplasman 0.5 Üst

AEK geçtiğimiz yaz teknik direktörlüğe Matias Almeyda’yı getirdikten sonra yıllardan beri süregelen kolay gol yeme problemini çözdü ve ileri uçtaki etkili oyunuyla şampiyonluğa ulaştı. Sarı siyahlılar kadrosunu önemli ölçüde korurken kritik takviyeler ile rotasyonunu da güçlendirdi. Almeyda’nın ısrarla istediği Meksika’lı ofansif orta saha Pizarro, İspanya’dan gelen Ponce ve Pineda gibi isimler bu yıl daha golcü bir takım izlememizi sağlar. Ayrıca Angola’dan transfer edilen genç forvet Zini de hazırlık maçlarında attığı gollerle dikkat çekti. Dinamo Zagreb ise Hırvatistan Süper Kupası’nda Hajduk’u yenerek açtığı sezona Astana’yı eleyerek devam etti. Ligde ise biraz sallantılı gidiyorlar. En büyük avantajları ise Yunan temsilcisine göre sezonu daha erken açmış olmaları. AEK yine de oturmuş kadrosu ile kolay lokma olmaz. Hazırlık maçlarında da performanslarını beğendiğim sarı siyahlılar en azından bir gol atar diyorum.

Haberin Devamı

Yazarlar