Diğer Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

26.09.2023 - 11:53 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

İstanbulspor – Galatasaray: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet ” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından İstanbulspor – Galatasaray mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %61’i karşılaşmada Galatasaray’ın galip olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: Maç Sonucu 2 ve 2.5 Üst

İstanbulspor’da maç öncesinde Fatih Tekke ile yollar ayrıldı. Sancılı bir süreçten geçiyorlar. Galatasaray ise Başakşehir galibiyetiyle, Devler Ligi’ndeki Kopenhag beraberliğinin ardından moral buldu. Ndombele ve Sanchez, transferleri erteleme maçı sonrası gerçekleştiği için kadroda olmayacaklar. Ziyech’in de son idmanda ağrıları oldu ve 11’de çıkması zor. Kerem Aktürkoğlu geri dönecektir. Diğer kanatta Tete yine en önemli koz. Galatasaray’ın galibiyetine ek olarak, 2.5 üst barajının aşılacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Sevilla – Almeria: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Sevilla – Almeria mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %62’si karşılaşmada Sevilla’nın galip gelmesini bekliyor.

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi: İlk Yarı Sonucu X

Sevilla pozisyonların da olduğu zorlu maçta Osasuna deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı. 5 maç sonunda sadece 4 puan toplayabildiler. Bu maç öncesi Mariano Diaz ve Vacas kesin olarak oynayamayacakken; Marcao, Acuna, Navas ve Nianzou’nun durumu belirsiz. Almeria ise 2 puanla ligin dibinde ama oldukça keyifli maçlara imza atıyor. Hücum anlamında iyiler ama savunma tarafında sorun yaşıyorlar. 3 puana ihtiyacı olan iki ekibin mücadelesinde karşılıklı goller izleriz diye düşünüyorum.

Mallorca – Barcelona: 2.5 Üst

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Mallorca – Barcelona mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %60’ı Barcelona’nın galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Esat Soydabircan’in Tercihi: Toplam Gol 2-3

Mallorca, Girona karşısında 4. dakikada 1-0 öne geçti ancak sonrasında dağıldı. Kırılgan bir yapıları var. Kaptan Raillo hala sakat. Barcelona karşısında işleri zor. Konuk ekipte Pedri ve de Jong sakat. Barcelona son maçta Celta Vigo karşısında son 10 dakikada müthiş bir geri dönüş yaptı. Bu kez ipleri en başından sıkı tutarlar. Keyifli bir maç olur. En az 3 gol izleriz.

Haberin Devamı