Fenerbahçe GÜZEL HAREKETLER

GÜZEL HAREKETLER

08.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Olaylı Fenerbahçe-Trabzonspor maçında güzel görüntüler de vardı. Sarı-lacivertli kulüp maçtan sonra rakip takımın soyunma odasına yemek gönderdi. Malouda, Bosingwa ve Meireles çıkış kapısında bir araya geldi. Bu üçlü Drogba’yla buluşarak eğlendi

GÜZEL HAREKETLER

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan olaylı maçta perde arkasında kalan güzel görüntülerin de yaşandığı ortaya çıktı. Bordo-mavili takım maç için Bağdat Caddesi’ne çok yakın olan Suadiye Otel’de kampa girerken hiçbir problemle karşılaşmadan stada geldi. Maç sabahı otelin dışında gezinti yapan oyuncuların herhangi bir tepkiyle karşılaşmadıkları ifade edildi.
Fenerbahçe Yönetimi maçın ardından kendi futbolcuları için ısmarladığı yemeğin aynısını Trabzonspor için de soyunma odasına getirtti. Makarna ve tavuktan oluşan menünün benzerini her rakibi için söyleyen sarı-lacivertliler, Trabzonspor takımı için bir ayrıma gitmedi ve rakip soyunma odasına yemek siparişini gönderdi.
Maçtan sonra ortaya çıkan bir başka kare yaşanan gerginliklerin ne kadar boş olduğunu ortaya koydu. Karşılaşmanın ardından Trabzonsporlu Malouda ve Bosingwa, Chelsea’den takım arkadaşları olan Fenerbahçeli Meireles’i telefonla aradı. Üç eski arkadaş birkaç dakika sonra soyunma odasının çıkış kapısında bir araya geldi. Meireles telefona sarılıp Galatasaraylı Didier Drogba’yı aradı. Chelsea’nin 4 eski yıldızı ilerleyen saatlerde bir eğlence mekanında buluştu.
Maçın ardından eğlenen ve stres atan oyuncuların gündeminde yaşanan olaylar yoktu. En neşeli isim yaptığı esprilerle Drogba oldu. Yıldız oyuncuların kendi takımlarından çok Chelsea’nin durumunu masaya yatırdıkları ve ortak hatıralarını konuştukları öğrenildi.