Skorer HABER TURU

HABER TURU

14.07.2009 - 00:16 | Son Güncellenme:

Aslan Özlem!.. Ümitler, Çizme’yi aşamadı: 47-50... Petkim yine potada.... Ankaragücü’ne Çek darbesi: 0-1

HABER TURU

Aslan Özlem!
Galatasaray, milli voleybolcu Özlem Özçelik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıl Türk Telekom’da oynayan oyuncu ile sözleşme yapıldığı duyurularak, “Başarılı ve tecrübeli milli takım oyuncusu Özlem, önümüzdeki 2 sezonda Galatasaray’ın başarısı için mücadele edecek” denildi.

Cem, Fener’de
Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu voleybolcu İsmail Cem Kurtar’ı transfer etti. Sarı-lacivertli ekip 27 yaşında ve 1.93 metre boyundaki milli smaçörü renklerine bağlarken Emre Batur’un sözleşmesini de yeniledi. 21 yaşında ve 2.01 metre boyundaki orta oyuncusu Emre ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Ümitler, Çizme’yi aşamadı: 47-50
8. Avrupa Ümit Bayanlar Basketbol Şampiyonası Finalleri’nde mücadele eden milli takımımız ikinci tur E Grubu’ndaki ilk maçında İtalya’ya 50-47 yenildi. Polonya’nın Gdyina kentinde devam eden finallerdeki ilk maçında İtalya karşısında ilk çeyreği 14-8, devreyi 30-26, üçüncü periyodu ise 40-37 önde geçen millilerimiz rakibine yenilmekten kurtulamadı.


Petkim yine potada
Beko Basketbol Ligi ekibi Aliağaspor ile PETKİM AŞ arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Petkim, geçtiğimiz sezon da Aliağa Belediyesi basketbol takımının sponsorluğunu üstlenmiş, İzmir ekibi sezona çok iyi başlamış, ikinci yarıdaki düşüşe rağmen ligde kalmayı başarmıştı.

Piyangonun programı belli
Bayanlar hentbolda geçen sezonun şampiyonu Maliye Milli Piyango’nun, Avrupa Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Grup müsabaka programı belli oldu. Türk ekibi, Hollanda’dan 4 Eylül’de Holanda’nın VOC Amsterdam ve 6 Eylül’de de Portekiz’den Madeira Andebol SAD takımlarıyla Ankara, Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Gürhan Gürsoy Antalya’da
Antalyaspor, Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Gürhan Gürsoy’u bir yıllığına kiraladı. Genç futbolcuya dün imza attıran kırmızı-beyazlı ekip altyapısından yetişen savunma oyuncusu Musa Nizam’ın da sözleşmesini uzattı.

Ankaragücü’ne Çek darbesi: 0-1
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Ankaragücü, ikinci hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti’nin Slovan Liberec takımına 1-0 yenildi. Rakibi karşısında özellikle ilk yarıda etkili bir oyun sergileyen Başkent ekibi, ikinci yarıda kontraataktan gelen gole engel olamadı ve karşılaşmadan 1-0 yenik ayrıldı.