Skorer Haber turu

Haber turu

14.05.2010 - 02:19 | Son Güncellenme:

Servet’ten altın... Ankaragücü’ne ağır fatura... En hızlı Alonso... Diamond başlıyor...

Haber turu

Servet’ten altın
Rusya’da düzenlenen Avrupa Büyükler Tekvando Şampiyonası’nın ikinci gününde sporcularımız, bir altın, bir de broz madalya kazandı. Erkekler 68 kiloda Servet Tazegül sırasıyla Arnavut, Azeri, Sırp ve Rus rakiplerini yenerek altın madalyaya uzanırken 63 kiloda Cem Uluğnuyan Sırp rakibine yenilerek bronz madalya ile yetindi.

Haberin Devamı

Ankaragücü’ne ağır fatura
Ankaragücü’ne Fenerbahçe maçının faturası ağır oldu. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu taraftarının neden olduğu çirkin tezahürat ve olaylar nedeniyle sarı-lacivertli kulübe kendi sahasındaki 2 resmi maçı seyircisiz oynama cezası verdi. Kurul ayrıca 320 bin lira da ceza kesti. Aynı maçta hakeme küfür ettiği gerekçesiyle antrenör Ümit Özat’a da 4 maç ceza verildi.

En hızlı Alonso
Formula 1’de sezonun 6. yarışı olan Monaco Grand Prix’sinde heyecan dün yapılan antrenman turlarıyla başladı. Monte Carlo sokaklarında gerçekleştirilen turlarda en hızlı zamanı Ferrari’den Fernando Alonso elde etti. Sabah 1 dakika 15.927 saniyelik bir zamana imza atan İspanyol pilot, öğleden sonra ise 1 dakika 14.904 saniyelik derece yaptı.

Haberin Devamı

Diamond başlıyor
Dünya sporunun en prestijli organizasyonlarından biri olması beklenen Diamond League (Elmas Lig) bugün Katar’ın başkenti Doha’da başlıyor. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek mücadele atletizmin dünyaca ünlü yıldızlarını bir araya getirecek. Sezonu dallarında lider tamamlayacak olan 32 atletin her birine üzerinde 4 karatlık elmas bulunan kupalar verilecek.

Yazarlar