Skorer Haber turu

Haber turu

14.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Okyay, Dünya arenasında... Herkes M1 Merkez’e!... Busquets’e soruşturma... Bakü ile anlaştı... Şampiyona başladı...

Haber turu

RALLİ
Okyay, Dünya arenasında

Borusan Otomotiv Motorsport Takımı’nın şampiyon pilotu İbrahim Okyay, İtalya’da gerçekleşecek Dünya Binek Otomobiller Şampiyonası’nda start alacak. Kariyerinde 7 Türkiye Şampiyonluğu barındıran Okyay, hafta sonu Monza Pisti’nde ülkemizi temsil edecek. Hedefinin Türkiye’yi başarı ile temsil etmek olduğunu belirten Okyay; “Türk Takımı olmaktan gurur duyuyoruz. İtalya’da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

FUTBOL
Herkes M1 Merkez’e!

Metro Group Asset Management’ın yönetimini yaptığı M1 Merkez ve Meydan Merter Alışveriş Merkezleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da sporseverleri buluşturmaya devam ediyor. Adana, Konya, Gaziantep, Kartal M1 Merkez ve Meydan Merter’de düzenlenen M1 Olimpiyat Oyunları, 7’den 70’e tüm sporcuları yarışmaya ve keyifli anlar yaşamaya davet ediyor. Adana’da hafta sonu gerçekleşecek olan organizasyona yoğun katılım bekleniyor.

Busquets’e soruşturma
UEFA Barcelonalı Sergio Busquets’e ırkçılık soruşturması açtı. Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid’in Brezilyalı oyuncusu Marcelo’ya ırkçı hakarette bulunduğu iddia edilen orta saha oyuncusu hakkında inceleme başlatıldı.

VOLEYBOL
Bakü ile anlaştı

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol takımının Hırvat oyuncusu Natasa Osmokrovic’in Azerbaycan’ın Rabita Bakü takımıyla sözleşme imzaladığı belirtildi. Bu sezon sarı-lacivertlilerin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan başarılı smaçör geçen yıl Şampiyonlar Ligi finalinde en iyi servis atan oyuncu seçilmişti.


OKÇULUK
Şampiyona başladı
Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Okçuluk Şampiyonası Antalya’da başladı. 100. Yıl Okçuluk Tesisleri’nde dün başlayan ve dereceye girecek sporcuların milli takıma seçileceği Türkiye Okçuluk Şampiyonası’na 29 ilden 105’i bayan, toplam 260 sporcu katılıyor.