Skorer Haber turu

Haber turu

26.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

TSYD’den ödül... Onur’dan altın... Windsurf Ligi başlıyor... Plajda sınav... Finalde 3D keyfi...

Haber turu

TSYD’den ödül
Türkiye Spor Yazarları Derneği Yönetim Kurulu, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’i ziyaret ederek ödülünü verdi. Türk Hava Yolları’nın son dönemde spor alanında sponsorluk yönünde yaptığı dünya çapındaki atılımları takdirle izlediklerini belirten TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer, “Artık sadece yurtiçindeki arkadaşlarımız değil, AIPS bünyesindeki değişik ülkelerin spor gazetecileri de seyahatlerinde Türk Hava Yolları’nı tercih ediyorlar” dedi.

GÜREŞ
Onur’dan altın

İstanbul Gençlik ve Spor İl Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen 7. Geleneksel Türk Dünyası Güreş Turnuvası 8 ülkeden 130 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Serbest stilde Sancaktepe Belediyesporlu Onur Özdemir 4 maçında da tuşla rakiplerini dize getirip altın madalyanın sahibi oldu.

WINDSURF
Windsurf Ligi başlıyor

Pegasus Hava Yolları, 5 yıldır Windsurf’e verdiği desteği yeni bir boyuta taşıdı ve dünyada ilk kez kurulan Windsurf Ligi’ne sponsor oldu. Türkiye Yelken Federasyonu tarafından bu yıl kurulan, 7 il ve 16 farklı kulubü temsilen 89 erkek 18 kadın ulusal sporcunun yarışacağı lig, Pegasus Windsurf Lig’i adını aldı.

PLAJ?FUTBOLU
Plajda sınav

Plaj futbolunda Türkiye’yi temsil eden Milli Takım bugün Avrupa Elit Ligi’nde ilk maçlarını oynamak için İsviçre’ye gidecek. Avrupa A Ligi’ne çıkma başarısını gösteren ay-yıldızlı ekibin İdari Sorumlusu Şamil Bilgin, yarın İsviçre, daha sonra da İtalya ve İspanya ile maç yapacaklarını ifade etti, “İlk yılımızda ligde kalmak için mücadele edeceğiz. Ancak sürpriz de yapabiliriz. Bunu Alanya kampımızda, dünya ikincisi olarak gösterilen Rusya’yı yenip ortaya koyduk” dedi.

FUTBOL
Finalde 3D keyfi

UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi heyecanını sezon boyunca izleyicilerine aktaran D-Smart, cumartesi akşamı oynanacak Şampiyonlar Ligi Final maçını da 3D olarak yayınlayacak. Dev maç üç boyutlu olarak ilk kez ve sadece D-Smart’ta ekrana gelecek.