Skorer Haber turu

Haber turu

22.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pique’nin gözyaşları!... Boas, Chelsea’ye doğru... Antep sefere çıkıyor... Kriz tehdidi... Nuri fark attı... Hedef 2012... Hidayet gençlerle...

Haber turu

FUTBOL
Pique’nin gözyaşları!
Barcelona'nın yıldız savunma oyuncusu Gerard Pique popstar sevgilisi Shakira'yla gezintilerine devam ediyor. Ünlü çift dün İsrail'de görüntülendi. İsrail Başkanı Shimon Peres'in organize ettiği çocuklara yönelik bir konferansa katılan ikili daha sonra Yahudiler'in kutsal Ağlama Duvarı'nın önüne geçti. Yıldız futbolcu Ağlama Duvarı'nın önünde kafasında Kippah adı verilen başlıkla bir süre dua etti.

Boas, Chelsea’ye doğru
Chelsea’nin, takımın başına getirmek için girişimlerini sürdürdüğü Porto Teknik Direktörü Andre Villas Boas kulübünden istifa etti. Portekiz kulübünden yapılan açıklamada Boas’ın serbest kalması için gereken 15 milyon euroluk ücretin Maviler tarafından ödeneceği belirtildi. Chelsea kulübü de resmi internet sitesinden Boas ile görüştüklerini açıkladı.

Antep sefere çıkıyor
Gaziantepspor’un 2011-2012 sezonu öncesi yurt dışı kamp programı belli oldu. 2 Temmuz’da Avusturya’ya hareket edecek kırmızı-siyahlıların hazırlıklarını 12 Temmuz'a kadar Kitzbuhel kasabasında sürdüreceği bildirildi. 6 Temmuz’da Romanya’nın Cluj takımıyla karşılaşacak Gaziantepspor, 9 Temmuz’da ise Rubin Kazan karşısına çıkacak ve 12 Temmuz’da Avusturya kampına nokta koyacak.

Kriz tehdidi
İspanya’daki ekonomik kriz futbolu da vurdu. Ülkenin 1. ve 2. liglerinde yaklaşık 300 futbolcunun maaşlarını alamaması ve birçok kulübün borç içinde olmasının 20 Ağustos’ta başlaması öngörülen La Liga’yı tehlikeye soktuğu bildirildi.

Nuri fark attı
Real Madrid’in yeni transferi Nuri Şahin, FIFA’nın düzenlediği gelecek vaat eden futbolcular anketinde rakiplerine fark attı. FIFA’nın resmi internet sitesindeki ankette, katılımcıların % 54,7’si Nuri’yi ilk sıraya koyarken, Alexis Sanchez % 25,7 oyla 2., Javier Pastore ise 6,9 ile 3. oldu. Dortmund’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Türk futbolcu Almanya’da da yılın futbolcusu seçilmişti.

Türk damgası
Meksika’da yapılan U-17 Dünya Kupası grup maçlarında Almanya’yı, Ekvador karşısında Türk asıllı oyuncuları güldürdü. Panzerler rakibini 6-1’lik sonuçla geçerken Samed Yeşil iki, Levent Ayçiçek ile Okan Aydın birer gol attı. Almanya’nın kadrosunda ilk on birde 5 olmak üzere toplam 7 Türk asıllı oyuncu yer aldı.

ATLETİZM
Hedef 2012
İzmir’de yapılan Avrupa Takımlar Atletizm Şampiyonası 1. Lig yarışlarında 1500 ve 3000 metrede 1. olan Kemal Koyuncu, hedefinin olimpiyatlar olduğunu söyledi. 31. Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda 2. olarak Türk atletizm tarihinde büyük bir başarı elde eden Koyuncu, "Öncelikli hedefim ağustosta Kore’de yapılacak Dünya Şampiyonası. En büyük hedefim ise 2012 Londra Olimpiyatları’nda altın madalya" dedi.

BASKETBOL
Hidayet gençlerle
Hidayet Türkoğlu Basketbol Yetenek Kampı 24-26 Haziran tarihlerinde İstanbul’da yapılacak. Milli basketbolcu ile ilk özel sporcu gelişim merkezi olan Athletic Performans Center tarafından düzenlenen, kız-erkek 10-18 yaş arası çocukların katılacağı ve 9 antrenmanın yapılacağı kampın ücretinin konaklamasız 650, konaklamalı olarak ise 800 TL olduğu bildirildi.