Skorer Haber turu

Haber turu

02.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Mucize beklemeyin’... İlk etap bitti... Dakar Rallisi ölümle başladı

Haber turu

BASKETBOL

Haberin Devamı

‘Mucize beklemeyin’

Anadolu Efes’in Valencia’dan transferi Dusko Savanovic, lacivert-beyazlı takımdaki organizasyonun İspanya’nın güçlü ekipleri Real Madrid ve Barcelona’dan daha iyi olduğunu söyledi. Kendisinden beklentilerin farkında olduğunu belirten Sırp basketbolcu, “Elimden gelenin en iyisini yapacağım, en yüksek performansımı göstereceğim. Ama ben de bir insanım, insanlar benden mucize beklemesin” diye konuştu.

BİSİKLET

İlk etap bitti

16. Alanya Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı’nda elit bayanlarda Saner Marselle, elit erkeklerde ise Uwe Hockhenwarter 1. oldu. Bisiklet Federasyonu ile Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmaya, 10 ülkeden 19’u yabancı 35 sporcu katılırken, Avusturyalı Hockhenwarter 1.33.54 ile, İsviçreli Marselle de 1.29.38 ile zafere ulaştılar. Sezonun 2. yarışı 15 Ocak’ta Antalya-Gazipaşa İlçesi’nde yapılacak.

Haberin Devamı

RALLİ

Dakar Rallisi ölümle başladı

33. Dakar Rallisi, Arjantin’in Mar Del Plata kentinden start aldı. İlk gün özel etabını, Dakar Türk Takımı adına mücadele eden Türk motosikletçilerden Kemal Merkit 41.45 ile 66., Şakir Şenkalaycı 44.39 ile 95. ve Selçuk Bektaş da 48.40’lık derecesiyle 127. sırada tamamladı. Özel etabın galibi Şili’li sporcu Francisco Lopez Contardo olurken, Arjantinli motosikletçi Jorge Martinez Boero ise yaptığı kaza sonucu geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Arjantin, Şili ve Peru’da 15 Ocak’a kadar sürecek rallide yarışçılar bugün Santa Rosa De La Pampa ve San Rafael arasında 782 kilometre kat edecekler.