Galatasaray Hajroviç'ten Türk pasaportu açıklaması!

Hajroviç'ten Türk pasaportu açıklaması!

10.01.2014 - 16:51 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines Antalya Cup öncesi basın mensupları ile buluşan Galatasaray’ın yeni transferi İzet Hajroviç, “Türk pasaportu almak isterim” dedi.

Hajroviçten Türk pasaportu açıklaması

Antalya Serik’in Belek Beldesi’nde ikinci yarı kamp hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da, Turkish Airlines Antalya Cup öncesi yeni transfer İzet Hajroviç ve sarı-kırmızılı takımın kaleci antrenörü Cladio Taffarel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

HAJROVİÇ: “İYİ İŞLER YAPMAK İSTİYORUM”

Galatasaray’ın yeni transferi İzet Hajroviç, Galatasaray’a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Kariyerimde çok önemli bir adım attım. Umarım İstanbul’da çok önemli işler yapıp, iyi işler yapmak istiyorum. Türk pasaportuna sahip olmak isterim. Kaç sene içerisinde bu gerçekleşecek bilmiyorum ama bunu isterim. Adaptasyon benim hayatımın hiçbir döneminde problem olmadı. Oynadığım takımlarda da adaptasyon sorunum olmadı. Rahat kolay ve pozitif bir insanım. Galatasaray’da çok değerli ve pozitif insanlar var. Adaptasyon sorunu olacağını düşünmüyorum. Yeni bir takıma geldiğim için başkalarıyla kıyaslanma olabilir. Benim için Galatasaray adına ne yapabileceğim önemli. Şu anda yapacaklarıma odaklanmış durumdayım” diye konuştu.

Haberin Devamı

“FORMAYI KAPMAK İSTİYORUM”

Büyük bir camiaya geldiğini ve ister istemez baskı olabileceğini belirten Bosnalı futbolcu Hajroviç, “Yabancı kuralının yanı sıra, takımda çok değerli oyuncular var. Ben elimden geleni yapıp oynamak isterim. Şansı yakalayıp, iyi değerlendirerek formayı kapmak istiyorum. Sonuçta hocamızın vereceği karara bağlı” ifadelerini kullandı.

“BAZI ŞEYLER İÇİN BİRAZ DAHA ZAMAN LAZIM”

Hajroviç, oynadığı bölge ile ilgili kendisi hakkında yaptığı açıklamada, “Bir kanat oyuncusu için hızlı olması ve birebir de iyi olması önemlidir. Ben de bu konularda iyiyim. Bazı şeyler için biraz daha zaman lazım. Sağ ayağımı geliştirmem gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yazarlar