Galatasaray Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray sorusuna cevap verdi!

Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray sorusuna cevap verdi!

12.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz gün Galatasaray'la ilgili kendisine yöneltilen soruyu dikkat çeken bir yanıt vermişti. Milli yıldız sosyal medya hesabından bir açıklama daha yayınladı.

Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray sorusuna cevap verdi

Serie A devlerinden Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Azerbaycan basınına konuştu. Galatasaray taraftarı olduğunu bilinen Hakan Çalhanoğlu, "Kendini Galatasaray forması giyerken hayal ediyor musun" sorusuna cevap verdi.

Haberin Devamı

Avrupa'da kariyerini sürdürmek istediğini belirten Hakan Çalhanoğlu, "Dürüst olmam gerekirse hayır. Avrupa'da oynamayı seviyorum. Tüm hedefim kariyerimi Avrupa'da geçirmek, en üst seviyede kalmak. Türkiye Süper Ligi'ni takip ediyorum. Geçen ay olanlardan daha iyi işler yaparlar diye umuyorum" dedi.

SOSYAL MEDYADAN BİR AÇIKLAMA DAHA

Bu açıklamalarının ardından Milli yıldız sosyal medya hesabından da açıklama yayınladı.

Açıklamalarının yanlış anlaşıldığını ifade eden Hakan Çalhanoğlu, çocukluğunda Galatasaray forması giydiği bir fotoğraf ile sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: 

Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray sorusuna cevap verdi

"Dün bir röportajda kullandığım ifadelerin yanlış anlaşıldığını belirtmek istiyorum. Bu yanlış anlaşılmanın dil farklılığından kaynaklandığını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Her zaman şeffaf ve dürüstlüğü prensip edinmiş biri olarak herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep vermemek adına bu açıklamayı yapmam gerek. Ben her zaman dürüstlüğe önem verdim ve Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım. Hiçbir kulübe hiçbir zaman bir saygısızlık yapmam söz konusu olmadı, olamaz. Söylediklerim bir kulüp özelinde değil, ülke futbolumuzun gelişmesi temennisi özelindeydi. Son aylarda ülkemiz futbolunda yaşananlar herkesin malumu. Bu yaşananların marka değerimizi olumsuz etkilediği de çok açık.

Benim en büyük temennim ülke futbolunda herkesin bir araya gelip futbolumuzun seviyesini yukarı çekmesi. Çünkü bu yaşananların tek zararının kendimize olduğu ortada. Eğer futbolumuzu hakkettiği yere getirirsek zaten Dünya üzerindeki her futbolcu Türkiye'de oynamak isteyecektir, genç yaşlarında dahi.

Bunu başaracak potansiyelimiz, Avrupa'nın en iyi takımlarıyla Şampiyonlar Ligi'nde rekabet edebilecek kapasitemiz var. Yeter ki ülkece artık bunu yapmaya karar verelim. Söylemek istediklerim bundan ibaretti."

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Inter'de 35 maçta forma şansı buldu. 30 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 12 kez rakip fileleri havalandırdı. Milli yıldız, takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.