Galatasaray "Hakem de haddini bilecek"

"Hakem de haddini bilecek"

15.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş derbisinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Selçuk İnan, “Biz hakemleri seviyoruz, saygı da duyuyoruz. Hakem de benimle konuşurken haddini bilecek, kendine gelecek” diyerek Mete Kalkavan’ı eleştirdi.

Hakem de haddini bilecek

Beşiktaş maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, Akhisar Belediyespor karşısında takımını yalnız bırakacak.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıları takdir eden ve galibiyeti hak ettiklerini söyleyen Selçuk, hocası Mustafa Denizli gibi hakem Mete Kalkavan’ı eleştirdi. Dün aldığı cezayla beraber cezalı olarak üç maç takımını yalnız bıraktığını dile getiren Selçuk, “Üçü de bu hakem yüzünden... Beni herkes tanıyor. Hakemler hakkında konuşmadım. Onlar hakkında konuşunca biz ceza alıyoruz. Ama onlar bizim hakkımızda her şeyi söyleyebiliyor” dedi.

Selçuk sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz hakemleri seviyoruz, saygı da duyuyoruz. Hakem de benimle konuşurken haddini bilecek, kendine gelecek. Hadi bana gıcık olmuştur, takım arkadaşlarımla niye sorun yaşıyor? Bunlar görünen şeyler değil. Hakem hata yapıp sonuca bile etki ediyor. Bazen ince ince bizi oynatmazlar. Mete Kalkavan’dan bunu gördüm. Benimle bir sorunu varsa söylesin. Ama lütfen hakemler de biraz iyi niyetli olsun.”

Haberin Devamı

Hakem de haddini bilecek