Galatasaray Hakim Ziyech: Galatasaray'da mutluluğu yeniden buldum!

Hakim Ziyech: Galatasaray'da mutluluğu yeniden buldum!

02.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Manchester United karşısında attığı iki golle Cim-Bom’a bir puanı kazandıran Hakim Ziyech, “Galatasaray’da mutluluğu yeniden buldum. Yeniden eski Ziyech olduğumu hissediyorum” diye konuştu.

Hakim Ziyech: Galatasarayda mutluluğu yeniden buldum

Hakim Ziyech’in Manchester United maçındaki golleri ve Galatasaray’a kazandırdığı bir puan, Avrupa’da da geniş yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

Hollanda basınından Voetbal International’e konuşan Faslı oyuncu, “Galatasaray’da mutluluğu yeniden buldum. Yeniden çiçek açtığımı hissediyorum. Kendim olabiliyorum, eskiden olduğu gibi. Yeniden geliştiğimi hissedebiliyorum” yorumunu yaptı.

Galatasaray için futbol oynarken eğlendiğine de vurgu yapan Hakim Ziyech, “Futboldan yeniden keyif almaya başladım. Galatasaray’da yeniden eski Ziyech olduğumu hissediyorum” yorumunu yaptı.

Sarı-kırmızılı kulübe gelmeden önceki Chelsea sürecini de anlatan tecrübeli oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Chelsea’de 3 tane kadro kuracak kadar iyi oyuncular vardı. Bir noktada sabrım tükendi. Geçen sene, Fas ile harika bir Dünya Kupası oynadım, çok formdaydım. Dünya Kupası sonrası Chelsea’ye geri döndüm ve oynatılmadım. ‘Bana biraz daha sabret’ dediler. Fakat, sabrım bitmişti bir kere...”

Haberin Devamı

Bunun ardından Ajax sürecini de anlatan Galatasaraylı futbolcu, “Ajax, beni geçen sezon geri almayı denedi ama sonra kiralamaya döndüler. Sonra her şey durdu. Ajax’a yardım etmek isterdim, geri dönmeyi gerçekten çok isterdim. Ancak, beni sadece kiralamak istediler. O noktada benim için bu transfer artık gerçekleşemezdi” ifadesini kullandı.

HAFTANIN GOLÜ KEREM'DEN

Manchester United maçında Galatasaray’ın üçüncü golüne imza koyan Kerem Aktürkoğlu’nun sayısı, Şampiyonlar Ligi’nde “haftanın golü” seçildi. ManU’nun ikinci golünü kaydeden Bruno Fernandes’in golü de haftanın en iyi 2. golü oldu.

GENİŞ ROTASYON

Bayern Münih maçı sonrasında, yorgunluğa rağmen rotasyon yapmadan takımı sahaya çıkaran ve Hatayspor’a 2-1 kaybeden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bu kez aynı hataya düşmeyecek. Aslan’ın teknik patronu, Avrupa dönüşü, fiziksel olarak daha hazır bir takımı bugün Pendikspor’a karşı sahaya sürecek.

Sarı-kırmızılı teknik adamın, ligde bu sefer rotasyonu daha geniş kapsamlı tutarak, Manchester United maçına göre en az 5 değişiklik yapacağı bildirildi. Buruk’un Nelsson, Kazımcan, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay’a ilk 11’de şans vereceği belirtildi.

Haberin Devamı

İKİLİ YOL AYRIMINDA

Galatasaray’da sezon başından bu yana istenen performansı sergileyen Ndombele ve Angelino’nun ayrılma noktasına geldiği ifade edildi.

Her iki futbolcudan memnun olmayan sarı-kırmızılıların iki futbolcuyla da yollarını ayırmaya hazırlandığı öğrenildi. Kiralık forma giyen Ndombele ve Angelino’nun biletini kesmeye hazırlanan Cim-Bom’un, devre arasında orta saha ve sol bek takviyesi için çalışmalara başladığı vurgulandı.

Yazarlar