Galatasaray Hamzaoğlu'ndan transfer cevabı!

Hamzaoğlu'ndan transfer cevabı!

07.12.2014 - 23:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlundan transfer cevabı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, transferle ilgili sorulan bir soruya, "Henüz transfer ihtiyacımız ve isteğimiz olmadı. Devre arasında alabileceğimiz oyuncu olursa düşünebiliriz. Benim için en önemli transfer şu anda elimizdeki oyuncuları kazanmak" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"Maça çok iyi başladık"

Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor karşısında coşkulu bir performans ortaya koyduklarını ifade ederek, "İyi bir takıma karşı oynadık, çok da iyi başladık maça. Net pozisyonlar yakaladık ancak daha sonra biraz bocaladık, özellikle ilk yarının sonlarında sıkıntı yaşadık. Müdahale yaparak Umut'u sağa çektik ve durumu toparladık. İkinci yarıya ise maça başladığımız gibi başladık, oyuncularımızı tebrik ediyorum. Güçlerinin son anına kadar mücadele ettiler. Golü yemememiz gerekiyordu, direnç göstermeliyiz. En kısa süre içerisinde bunları da ortadan kaldıracağız" şeklinde konuştu.

"Bruma önceden çok şans bulamadı, şimdi keyif alıyor"

Bruma'nın performansını da değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, "Bir hafta da çok şeyi değiştirmemiz mümkün değil ama her şeyden önce oyuncularımız fedakarlık yapmaya başladı. Tek tek değil takım halinde oynamaya, aynı şeyi düşünmeye başladık. Bunları da yapınca takım oluyoruz, daha fazlasını yapacağız. Bruma önceden çok şans bulamadı, şimdi keyif alıyor oynamaktan. Yetenekleri tartışılmaz, takımı hücuma taşımaya yardımcı olacak. Bundan sonra da takım halinde oynamaya başlayacak ve daha fazla katkı sağlayacak" dedi.

Haberin Devamı

Eksikleri de anlatan Hamza Hamzaoğlu, "Eksiklerimiz var. Kaymalarda, defansif duruşta daha dengeli olmalıyız. Skor 4-0 bile olsa gevşek durmamalıyız. Ön tarafta tabii, biraz daha hareketli ve kalmadan oynamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Benim için en önemli transfer, şu anda elimizdeki oyuncuları kazanmak"

Transferle ilgili konuşan Hamza Hamzaoğlu, "Henüz transfer ihtiyacımız ve isteğimiz olmadı. Devre arasında alabileceğimiz oyuncu olursa düşünebiliriz. Benim için en önemli transfer, şu anda elimizdeki oyuncuları kazanmak. İnşallah onları da kazanabileceğimizi düşünüyorum. Emre'nin performansı, Bruma, Selçuk'un özverisi çok çok olumlu. Şu anda daha forma şansı vermediğim çok çok yetenekli oyuncularımız var. Onları kazanırsak, bizim için transfer olacaklar" diye yorum yaptı.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Spor Toto Süper Lig'de 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçına iyi başlayamadıklarını söyledi. Maçın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Akçay, maçın başında Galatasaray'ın etkili olduğunu aktararak, "Özellikle ilk 15 dakikada golü bulmaları, bizim ilk yarıdaki heyecanımızı ve tempomuzu biraz olumsuz etkiledi. İki ölü topun takibinde Galatasaray bizden daha iyiydi" dedi.

"Burak'a önlem alamadık"

Sarı-kırmızılı takımının yıldız isimlerinden Burak Yılmaz ve Bruma'nın çok daha iyi oynamalarına izin verdiklerini kaydeden Akçay, "Özellikle Burak'ın oyunu şekillendirmesine, boş alana çıkıp top almasına önlem alamadık. Bu bizi biraz da yordu. Rakibe de önemli kenar atakları sağladı. Buna rağmen geriye koşma konusunda istekli olmamız, daha kötü bir sonucu engelledi. Oyuna ortak olabilir miydik? Evet olabilirdik. Müsabakalarda bazı sihirli anlar vardır. Bir topun direkten dönmesi, belki bizi biraz geride bıraktı" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ı kutladıklarını dile getiren Akçay, "Puanımızı biraz daha artırmak zorundayız. Bunun da bilincindeyiz. Umarım gelecek hafta Gençlerbirliği maçında kayıplarımızı telafi edebiliriz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yazarlar