Galatasaray Harry Kane'den atmosfer itirafı: Kulaklarım duymuyor

Harry Kane'den atmosfer itirafı: Kulaklarım duymuyor

24.10.2023 - 22:37 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Alman ekibi Bayern Münih’e 3-1 yenilen Galatasaray, 23 maç sonra kaybetti. Maçtan sonra Kingsley Coman ve Harry Kane maçın ardından açıklamalarda bulundu

Harry Kaneden atmosfer itirafı: Kulaklarım duymuyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray Bayern Münih'e 3-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Kingsley Coman, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu: "Çok gergin ve zor maçtı. Kolay olmadı çünkü çok fazla baskı yarattılar, ancak ikinci yarıda daha fazla alan vardı ve bence bu yüzden ikinci yarı daha fazla gol attık."

Maçın atmosferine hayran kaldığını ifade eden yıldız isim, "Böyle ortamları seviyorum. Bunun gibi atmosferlerde çok fazla adrenalin var ve bu gece inanılmazdı. Maçın Oyuncusu ödülünü kazanmak harika ama bugün en önemli şey kazanmaktı." diyerek açıklamalarını noktaladı.

Harry Kane ise; "Gerçekten önemli bir galibiyet. Galatasaray'ın stadı gerçekten zor bir yer. Taraftarların onları ittiği zorlu bir stadyum. Bu bizim için özellikle ilk yarıda işleri zorlaştırdı. İkinci yarıda biraz daha sakindik. Topa daha iyi hakim oldum ve şansımızı denedik. Üç maçtan sonra dokuz puan almak gerçekten önemli." dedi.

Haberin Devamı

'KULAKLARIM DUYMUYOR'
"Bu stada ilk defa geliyorum. Bu atmosferden sonra kulaklarım duyuyor mu çok emin değilim. İşitme yeteneğimi neredeyse geri kazanmak üzereyim. İnanılmaz atmosfer için Galatasaray taraftarlarına ve tabii ki deplasman taraftarlarımıza da teşekkür ederim. Futbolun özü budur, zorlu atmosferlerde, büyük bir sahada kazanmak. Çok şükür bugün bunu atlatmayı başardık.