Basketbol Haydi Fener

Haydi Fener

14.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Euroleague’de, Real Madrid karşısında çeyrek finalin ilk buluşmasından galip ayrılan Fenerbahçe, Ülker Arena’da bir kez daha kazanarak durumu 2-0’a getirmeyi ve saha avantajını elinde tutmayı hedefliyor.

Haydi Fener


Turkish Airlines Euroleague çeyrek final serisinde 1-0 önde olan Fenerbahçe, Real Madrid’i bugün bir kez daha konuk edecek, Ülker Sports Arena’daki dev buluşma 20.45’te gerçekleşecek.

Son şampiyon Madrid’i, serinin ilk maçında müthiş savunmasıyla geçen, rakibini ilk yarıda 29, maç sonunda ise 69 sayıda tutarak galibiyete ulaşmayı bilen Fenerbahçe, yine kazanırsa büyük avantaj yakalayacak. Durumu 2-0’a getirmesi durumunda, Madrid’de oynanacak 3. ve gerekirse 4. maçtan bir tanesini bile kazanmak temsilcimizi Final Four’a çıkaracak. 2 maçı Real Madrid’in kazanması durumunda bile avantaj temsilcimizde kalacak, turu geçecek takımı belirleyecek son karşılaşma için seri yeniden Ülker Arena’ya taşınacak.

Obradovic yönetiminde, Avrupa’daki son 20 iç saha maçından da galip ayrılan Fenerbahçe’nin rekor yolunda en büyük destekçisi yine taraftarı olacak. Ülker Arena, biletleri günler öncesinde tükenen maçta tarihi bir gün yaşayacak.

İspanyollar’dan övgü

Fenerbahçe’nin İstanbul’da Real Madrid’i mağlup ettiği karşılaşma İspanya’da yankı uyandırdı. İspanyol basını sarı-lacivertlilerin iyi oyununa övgü yağdırırken, eflatun-beyazlı ekibin ise kötü oyununa dikkat çekti. El Pais gazetesi, “Madrid, Fenerbahçe karşısında şut yetersizliğinin bedelini ödedi” ifadesini kullandı.

La Razon “Vasat Madrid yeterli olmadı” derken, As gazetesi, “Madrid’in büyük üçüncü çeyreği Sloukas’a yeterli olmadı” başlığını kullandı. Real Madrid haberleri veren Defensa Central internet sitesinde ise “İstanbul’daki dağınıklık Madrid’e pahalıya patladı” ifadesi kullanıldı.

Haberin Devamı

Haydi Fener