Fenerbahçe Hedefler bir bir gitti

Hedefler bir bir gitti

31.03.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, bu sezon tüm hedeflerini bir bir kaybetti.

Hedefler bir bir gitti

Bu sezon tarihinin en büyük hayal kırıklığını yaşayan Fenerbahçe, küme düşme hattına kadar geriledi. Fenerbahçe, bu sezon tüm hedeflerini bir bir kaybetti. Önce sezon başında Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Benfica’ya boyun eğen sarı-lacivertliler, daha sonra ligde çok erken havlu attı.

Haberin Devamı

26. hafta itibariyle 14. sırada olan ve kümede kalma mücadelesi veren Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda da Spor Toto 1. Lig ekibi Ümraniyespor’a elendi. Avrupa Ligi’nde her ne kadar son 32 tura kalınsa da Zenit’e karşı üstünlük kurulamadı ve erken veda geldi.

Kadıköy düştü
Fenerbahçe’de bu sezon en büyük hayal kırıklığı iç sahada yaşandı. Yıllarca Kadıköy’ü en büyük kozu olarak bilen sarı-lacivertliler, bu sezon bu konuda da sınıfta kaldı. Cocu, Koeman ve Ersun Yanal dönemlerinde Kadıköy’de 13 lig maçına çıkan sarı-lacivertli ekip, 6 kez kazanabildi.
Sarı-lacivertliler, 2 yenilgi alırken 5 de beraberlik gördü.
Deplasman krizi
Sarı-lacivertli takım bu sezon deplasman maçlarında büyük bir kabus yaşadı. Tarihinin en kötü dış saha karnesini yaşayan Fenerbahçe, ligde 13 deplasman maçında sadece 1 kez kazanabildi. 10 maçtır dışarıda 3 puan alamayan Fenerbahçe, toplamda 7 yenilgi aldı, 5 de beraberlik gördü.
Sezonun genelinde ise Avrupa kupalarında 5 deplasman maçının hiçbirini kazanamayan Fenerbahçe, 4 kez mağlup oldu, 1 defa da beraberlik aldı.

Yazarlar