Galatasaray Hem 6 milyon euro kazanacak hem mağdur!

Hem 6 milyon euro kazanacak hem mağdur!

15.02.2016 - 08:23 | Son Güncellenme:

"Biz, Burak Yılmaz'ı satmadık, kendisi gitti" diyen Galatasaray yönetimi, golcü oyuncuya sitem etti.

Hem 6 milyon euro kazanacak hem mağdur

Türk Telekom Arena'da izlediği son Konyaspor maçında ve Florya'daki vedalaşmada gözyaşlarını tutamayan Burak Yılmaz'ın Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve kurmaylarına kırgın olduğu biliniyor. Basında Burak'la ilgili gelişmeleri takip eden sarı-kırmızılı yönetim de golcü oyuncuya sitem etmeye başladı. Ayrılık kararının Burak Yılmaz'dan geldiğini vurgulayan Galatasaraylı yöneticiler, "Biz Burak'ı Çin kulübüne zorla satmadık" dediler.

Haberin Devamı

BASIN TOPLANTISI YAPACAK MI?

Yeni takımı Beijing Guoan'da yıllık 6 milyon euro kazanacak olan Burak'ın ayrılmayı kendisinin istediğini belirten yöneticiler, "İstesek sezon başında daha iyi fiyata West Ham'a gönderirdik. Burak kendisi gitmek istedi. Ama öyle bir noktaya gelindi ki Burak sanki 6 milyon euro kazanacak mağdur oldu!" göndermesiyle durumu özetlediler. Burak, daha önce duyurduğu basın toplantısını yönetimin baskısı yüzünden iptal etti.

AĞLAYARAK VEDA ETMİŞTİ

Cuma günü Galatasaray'da takım arkadaşlarıyla bir araya gelerek herkese tek tek veda eden Burak Yılmaz gözyaşlarını tutamamıştı. Florya'dan sonra TT Arena'ya da giden milli futbolcu, uzun süre tribünleri seyrederek duygu dolu anlar yaşamıştı.

Haberin Devamı

(Sabah)

Yazarlar