Skorer Hem Avrupa hem lig

Hem Avrupa hem lig

13.08.2009 - 00:26 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, çok iyi bir kadroya sahip olduklarını belirterek rotayı çizdi, “Bu sezon Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak ve ligde şampiyon olmayı hedefliyoruz. İnşallah ikisini de başarırız. Gerekirse başka transfer yaparız” dedi

Hem Avrupa hem lig

Süper Lig’de sezona Sivasspor galibiyetiyle başlayarak gücünü kanıtlayan Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener, taraftarlara iddialı mesajlar gönderdi. Şener, Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı ve ligde de şampiyonluğu çok istediklerini ifade etti.
Bordo-mavili takımın antrenmanını izleyen Başkan Şener sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sivas deplasmanında çok iyi bir sonuç elde ettiklerini kaydeden Şener, “Geçen sene lig 2.’si olan bir takıma karşı oynadık. Orada da mağlup olmuştuk. Onun da rövanşını almış olduk. Lige iyi başlangıç yaptık, inşallah böyle devam ederiz” diye konuştu.
UEFA Avrupa Ligi’ni çok önemsediğinin altını çizen bordo-mavili kulübün patronu, “Avrupa Ligi maçları 20-27 Ağustos’ta, şampiyonluk gelecek sene 15 Mayıs’ta belli oluyor. İkisini de çok istiyoruz. İnşallah da oluruz, kadromuz çok iyi. Milli takımlarda bir sürü oyuncumuz var. En son Gabriç’i kadromuza kattık. Hocamız ister ve kulübe uygun olursa yeni transfer yapabiliriz. Transfer bitti, kapıyı kapattık diye bir şey olmaz” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Sadri Şener sabah saatlerinde, Rize Stadı’nın, dün akşam yapılan açılış törenine çağrılmadığını belirtti. Bunun üzerine Çaykur Rizespor Başkanı Halim Mete, Şener’i şifahen ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak aracılığıyla maça çağırdıklarını açıkladı. Mete’nin daha sonra telefonla arayarak görüştüğü Şener akşam Rize’ye giderek stadın açılış töreninde hazır bulundu.

Yazarlar