Skorer Hem bankacılara hem yatırımcıya seslendi

Hem bankacılara hem yatırımcıya seslendi

06.05.2010 - 01:39 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ticaret Odası’nda düzenlenen “İşdünyasıyla Bankacılık Sektörü Buluşması”nda yatırımcılara ve finans sektörüne yönelik mesajlar verdi.

Hem bankacılara hem yatırımcıya seslendi

Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de kredibilitesi en yüksek kurumlar arasında yer aldığını ve borç ödeme kabiliyetinin son
yıllarda önemli ölçüde geliştiğini belirtti, “Kredi anlaşmaları açısından güvenilir bir kurumuz. Bugün ne kişilere ne de kurumlara vadesi geçmiş bir kuruş borcumuz var” dedi. Aziz Kocaoğlu, yatırımcılara da seslendi:
“Bu kadar zenginliğe sahip olup da gayrimenkul fiyatlarının bu kadar düşük olduğu başka bir kent daha yoktur. İzmir her açıdan yatırım cenneti. İnanıyorum ki kentimiz en kısa zamanda hak ettiği yere gelecek. İzmir’de her şeyin var olduğuna, yeryüzündeki tüm zenginlikleri bünyesinde barındırdığına inanıyoruz.”

Haberin Devamı

Hastaneye 90 bin liralık bağış yaptı
İzmir’de Alman asıllı Gülter Ponner, Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne 90 bin TL değerinde “transport ekokardiyografi” cihazı bağışladı. Sağlık kurumunda, Vali Cahit Kıraç’ın da katıldığı tören yapıldı. Vali Kıraç, cihazın kalp rahatsızlıklarının tanısında kullanıldığını söyledi, “Hasta şikayetlerinin akciğer mi yoksa kalp kökenli mi olduğunu ayırt etmeyi sağlıyor” dedi. Ponner de bu desteği
merhum eşi Franz Osman Ponner adına gerçekleştirdiğini ifade etti.

Yazarlar