Fenerbahçe Her şey Nani'ye bağlı!

Her şey Nani'ye bağlı!

07.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir yılı doldurduğu için kontratındaki “8,5 milyon euroya serbest kalır” maddesi devreye giren Portekizli yıldızın, kendisini isteyen kulüplere bonservisini daha yüksek tutmaları için ısrarcı davranması halinde Fenerbahçe’nin astronomik bir geliri kasasına koyabileceği belirtildi.

Her şey Naniye bağlı

Fenerbahçe’de Luis Nani’nin durumu belirsizliğini koruyor. Portekizli futbolcuya devre arası Çin’den gelen tekliflerin bu dönemde de sürmesi bekleniyor. Ancak kontratı gereği bir yılı doldurduğu için “8,5 milyon euroya serbest kalır” maddesi devreye girecek. Bu da yönetimin yıldız futbolcudan daha yüksek bir bonservis geliri elde etmesini engelliyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli yöneticiler, bu maddeye rağmen Nani’den daha yüksek bir bonservis bedeli sağlanma ihtimalinin bulunduğunu ifade ediyor. Transferde son sözün Nani’de olacağı, Portekizli futbolcunun isteğine bağlı olarak bonservis rakamının 8.5 milyon euronun üzerine çıkabileceği belirtiliyor.

Portekizli oyuncunun kendisini isteyen kulüplere bu konuda ısrarcı davranması halinde kulübün yapılan sözleşmeye rağmen astronomik bir bonservis ücretini kasasına koyabileceği bildirildi.

Kaçamak yanıt

Bu arada Nani, Portekiz Milli Takımı ile kamp yaptığı sırada transfer sorularını cevapladı. Sarı-lacivertlilerden ayrılıp ayrılmayacağına ilişkin sorulara kaçamak cevaplar veren yıldız futbolcunun tavrı merak uyandırdı.

Haberin Devamı

Transferle ilgili yorum yapmayan 29 yaşındaki oyuncu, “Hep söylüyorum, milli takımdan başka bir şey düşünmek istemiyorum. Sadece milli takıma odaklandım. Sadece daha iyi nasıl olabilirim, nasıl arkadaşlarıma yardım ederim diye düşünüyorum” dedi.

Gelen teklifleri de şu anda cevaplamak istemediğini aktaran Portekizli futbolcu, “Şu anda milli takımda atacağım gollere ve çıkacağım maçlara odaklandım” ifadelerini kullandı.

Yazarlar