Galatasaray "Hiçbir zaman vazgeçmemeliyiz"

"Hiçbir zaman vazgeçmemeliyiz"

10.12.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Futbol altyapısını Fransa’da Alan, Lorient ve Marsilya’da oynayan Galatasaraylı Mario Lemina, PSG maçı öncesi Milliyet’e konuştu

Hiçbir zaman vazgeçmemeliyiz

NEVZAT DİNDAR

Paris’te işlerinin kolay olmadığını ancak henüz maçın da oynanmadığını söyleyen sarı-kırmızılı futbolcu, “Akıllı olmalı ve kendimize güvenmeliyiz.
Hiçbir zaman vazgeçmemeliyiz. Hocamız da bizden bunu istiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’nde devam etme ümidi kalmayan ancak UEFA Avrupa Ligi için şansını sonuna kadar zorlayacak olan Galatasaray’ın etkili ismi Mario Lemina, işlerinin zor olduğunu ancak umudun her zaman var olduğunu açıkladı.

Son dönemde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve teknik direktör Fatih Terim’in vazgeçilmezlerinin başında gelen Gabonlu futbolcu, futbol altyapısını Fransa’nın Lorient takımında almış, daha sonra Marsilya’da görev yapmıştı. Fransız futbolunu ve Paris Saint Germain’i yakından tanıyan Lemina, “Çok zor bir maç olacak. Paris Saint Germain’in gerçekten iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Taraftarımızın bizimle gurur duyması için her şeyimizi vermek zorundayız” dedi.

En iyisi kim?
PSG deplasmanında şanslarının olup olmadığına ise Lemina, “Henüz maçı oynamadık. Bunu maç günü göreceğiz” diyerek yanıtlayan sarı-kırmızılı futbolcu, Paris’teki atmosferi iyi bildiğini ve işlerinin kolay olmadığını dile getirdi.

Mario Lemina sözlerini şöyle sürdürdü:
“Akıllı olmalı ve kendimize güvenmeliyiz. Hiçbir zaman vazgeçmemeliyiz. Hocamız da bizden bunu istiyor. Paris’in en iyisi kim derseniz, buna yanıt vermek kolay değil. Çünkü hepsi çok iyi oyuncu. Sonuçta Paris Saint Germain’den bahsediyoruz.”