BursaSpor Hikmet Karaman: Türkiye'nin Messi'si olacak

Hikmet Karaman: Türkiye'nin Messi'si olacak

03.04.2013 - 20:24 | Son Güncellenme:

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, altyapıda forma giyen Gökhan Karataş'ın Türkiye'nin Messi'si olacağını ve ellerinde dünyanın en büyük starlarını çıkaracak malzeme olduğunu söyledi.

Hikmet Karaman: Türkiyenin Messisi olacak

Yeşil-beyazlıların tecrübeli teknik adamı Hikmet Karaman, Bursaspor'un altyapısında yer alan oyuncular ile ilgili İHA'ya değerlendirmede bulundu. Teknik heyetin altyapıdaki oyuncular için büyük fedakarlıkları yaptığını dile getiren Karaman, "Şuanda bizim teknik heyetin yaptığını başka hiç kimse yapmaz. Normal ektra mesai saati harcayıp, bu çocukları yakından görüp bunlara özgüven veriyoruz ve eksikleri üzerinde çalışıyoruz. Gökhan diye bir çocuk var. Gökhan bir sene özel antrenman yapsın kişiliğini karakterini bozmasın Türkiye'nin Messi'si olur. Başka isimler üzerinde konuşuyoruz ama ben size Gökhan'ı söyleyeyim. Son derece top tekniği, çabukluk, oyun zekası ve topa hükmetmesi var ama cılız, üflesen düşer. O zaman buna özel beslenme ve antrenman gerekiyor. Messi zamanında çok büyük hastalıklar geçirdi ama kulüp 3 sene alt yapıda kuvvetlendirici, besleyici, dayanıklandırıcı özel çalışmalar yaptı ve Messi ortaya çıktı. Şimdi bu çocuk bunlardan biri. Televizyonda seyrettim ve 'Onuda çağırın' dedim. 'Yaşı küçük' dediler ama yakından görmek istedim. Bütün teknik heyet yakından gördük ve 'Muhteşem bir şey' diyoruz ama çok eksiği var. Bu eksiği düzeltmek bizim görevimiz" dedi.

Haberin Devamı

"DÜNYANIN STARLARI BURSA'DAN ÇIKACAK"

Star oyuncu olarak yabancı aramalarına gerek olmadığını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Starlar içimizde ama bu çocuklar ile çalışmak lazım. Bunun içinde zaman lazım. Taraftarlarımıza, Bursa şehrine sesleniyorum. Ben iddialı bir adamım. Orada bize tahammül edilip, zaman verilirse elimizde dünyanın en büyük starlarını çıkaracak malzeme var. Bu malzemeyi işlemek zorundayız. Bunun içinde özel antrenmanlara ve zamanlara ihtiyaç var. Biz kendimizden feragat ediyoruz ve bu çocuklar ile çalışma yolunu seçtik. Bu çocukları birde piyasaya çıkardığımızda o zaman herkes görecek" diye konuştu.

(İHA)