Galatasaray Hıncal Uluç: G.Saray Recep İvedik'ten beter eder

Hıncal Uluç: G.Saray Recep İvedik'ten beter eder

02.04.2013 - 11:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'i elediği takdirde Recep İvedik kılığına gireceğini söyleyen Ahmet Çakar'a, Hıncal Uluç'tan cevap geldi.

Hıncal Uluç: G.Saray Recep İvedikten beter eder

Son olarak Beyaz TV'deki Derin Futbol programında, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde çekilen çeyrek final kuralarında hile yapıldığını iddia eden Ahmet Çakar, bu kez de Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid hakkında çok konuşulan bir açıklamada bulundu. Çakar, Galatasaray'ın Real Madrid karşısında şansının olmadığını belirterek 'Galatasaray, Real Madrid'i elerse Recep İvedik kılığına girerim' dedi. İşte Ahmet Çakar'ın bu çıkışına Hıncal Uluç'tan karşılık geldi.

Haberin Devamı

'REAL MADRİD ELENMEYECEK TAKIM DEĞİL'
Sabah Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan Uluç, hem Galatasaray'ı hem de Real Madrid'i yakından takip ettiğini söyledi. İspanya devinin son haftalardaki düşük performansına işaret eden Uluç, 'Arka arkaya hem Galatasaray'ı hem de Real Madrid'i seyrettim. Madrid, son haftalarda eski formundan hayli uzak. Gerek savunmasında gerekse forvetinde hissedilir düşmeler var. Yani Real Madrid elenmeyecek bir takım değil' dedi.

'G.SARAY AHMET ÇAKAR'I RECEP İVEDİK'TEN BETER KILIĞA SOKAR'
Sarı kırmızılı takımın Real Madrid'i elediği takdirde Recep İvedik kılığına gireceğini söyleyen Ahmet Çakar'a da cevap veren Uluç, Galatasaray'ın İBB maçındaki ilk yarı performansına dikkat çekerek 'Galatasaray, Ahmet Çakar'ı Recep İvedik'ten de beter kılığa sokar'dedi. Yıldız oyuncuların devreye girmesiyle Galatasaray'da iyi futbol oynanmaya başlandığını ifade eden Uluç, sarı-kırmızılı takımın İspanya devi karşısında baskıcı futbol oynaması gerektiğine işaret etti.