Galatasaray Hıncal Uluç'tan flaş seçim açıklaması! Prandelli...

Hıncal Uluç'tan flaş seçim açıklaması! Prandelli...

25.09.2014 - 15:20 | Son Güncellenme:

Hıncal Uluç, Galatasaray'da alınan seçim kararı, Ünal Aysal, Alp Yalman ve Fatih Terim hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Hıncal Uluçtan flaş seçim açıklaması Prandelli...

Hıncal Uluç'un açıklamaları;

Haberin Devamı

Çok kısıtlı zaman var seçimler için. Aday olacak kişinin listesini hazırlama süresi vardır. Tek başına girilmiyor bu seçimlere, bunların bulunması açıklanması zaman alacak.

Ünal Aysal seçim kararı aldı, ikinci kez hem de bu yanlış. Alp Yalman Ünal Aysal açıkladı. Herhalde bir insan bir şeye girmeyecekse girmez. Defalarca yazdım kararını veriyorsa bırakacağım demeli. Herhalde diyorsa bu bir şantaj mesajıdır. Üstüme düşün demektir bu. Ben kararımı verdim ama dışarıdan baskı geldi demeye getirecek. Ünal Aysal kendi işinde hiç herhalde demiş mi veya herhalde diyen bir genel müdürle çalışmış mıdır. Hava tahmini mi yapıyorsun. Ünal Aysal'ın elini kolunu bağlayan mı var? Ben tükürdüğümü yalamayayım da...

Haberin Devamı

Alp Yalman ve Ünal Aysal'ın kendisi adaylar...

Ünal Aysal'ın kafasında hangi tilkilerin dolaştığını bilmenin imkanı yok. Her sözcüğün bir taktik olduğunu biliyorum. Seçime gitmesi lazım ama bırakarak gitmesi lazım. Maddi-manevi Galatasaray'ı perişan etti. Galatasaray öyle bir hale geldi ki, Galatasaray öyle bir borca battı ki, Galatasaray futbol takımı, basketbol takımı toparlanabilir ama mali yapısı nasıl toparlanacak. Kulübü bu kadar borca sokayım kimse aday olmasın kafasında...

"Aysal hariç kim gelirse başarılı sayılır"

Alp Yalman kesinlikle Galatasaray'ı yalnız bırakamam ben adayım dedi. Galatasaray camiası bilsin ki Galatasaray kimseye mahkum değil görev için mutlaka birileri bulunur: Alp Yalman en başarılı başkanlardan birisidir.

Galatasaray bugün bu kadar tanınıyorsa Alp Yalman'dır temeli atan Faruk Süren de katları çıktı. Ünal Aysal öyle bir bırakıyor ki kulübü kim gelse başarılı olacak yani daha kötü olamaz Galatasaray dibe vurdu.

Faruk Süren, Ünal Aysal'ı desteklemiyor!

Herhalde durumu bir ortadan kalksın. Faruk Süren, Ünal Aysal'ı nasıl destekler yazı çıktı beni Cenevre'den aradı yazını internette gördüm kesinlikle desteklemiyorum. Tesadüfen görüştük. "Ünal Aysal'ı destekliyorum" denmesi yalandır dedi kendisi bana...

Ünal Aysal'ın beraber yapalım teklifini reddettim. Ben gelmem seninle çalışmaya madem kulübü bu hale getirdin bırakıp kaçamazsın bozduğunu düzelt diyor. Ali Dürüst'ün dediği bu. Galatasaray'ı kurtar sonra nereye gidersen git.

Haberin Devamı

Prandelli etkilenir mi?

Takım ortada kalmadı o yüzden bir kişi takım olduğuna inanan varsa bana söylesin. Prandelli, Ünal Aysal takım içinden bir kişi bile düşünüyorsa gelsin söylesin. Sezon başından beri oynanan maçlardan herhangi birisini torbadan seçelim izleyelim. Mücadele eden bir takım var mı? Hırslı bir adam var mı? Daha hakem düdüğü çalmadı hadi arkadaşlar diyen bir kişi vardı. Prandelli çok iyimser Galatasaray oynamıyor.

"Mustafa Denizli gelir, Ersun Yanal'ı kabullenmezler..."

Fatih hocamın bir daha antrenörlük içine döneceğini sanmıyorum. Ne Galatasaray ne başka bir yerde. Mili Takım'da futbol direktörü. Bundan sonra sadece Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı Fatih Terim başka bir şey olmaz. İlk kez söylüyorum bunu da... Alp Yalman gelirse Prandelli kesinlikle gidecek. Mustafa Denizli ile gelecek. Şiddetle operasyona ihtiyacı var. Fatih Terim olmayacağı için onu saymıyorum. Ersun Yanal ihtimali çok zayıf. Galatasaray camiası Ersun Yanal'ı kabullenmez...

Haberin Devamı


Yazarlar