Fenerbahçe Hırvatistan'dan Livakovic için Fenerbahçe iddiası: İstanbul'a gidebilir!

Hırvatistan'dan Livakovic için Fenerbahçe iddiası: İstanbul'a gidebilir!

03.08.2023 - 16:38 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ve Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de merakla beklenen kaleci transferi için adaylar arasında yer alan Dominik Livakovic'te flaş gelişmeler yaşanıyor. Hırvat basını, Livakovic'in Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için kısa süre içinde İstanbul'a gidebileceğini iddia etti.

Hırvatistandan Livakovic için Fenerbahçe iddiası: İstanbula gidebilir

Yeni sezonda Süper Lig ve Avrupa'da şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kadrosunu Dusan Tadic, Edin Dzeko, Ryan Kent, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Umut Nayir ve Mert Müldür gibi önemli isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de kaleci, orta saha ve kanat transferleri için de isimler netlik kazanmaya başladı.

Haberin Devamı

İSİMLER NETLİK KAZANMAYA BAŞLADI

Kaleci transferi için Keylor Navas ve Dominik Livakovic isimleri öne çıkarken orta saha için Nicolas Dominguez ve Rade Krunic isimleri gündemde yer alıyor. Fenerbahçe'nin kanat transferi için gündeminde bulunan isimler Brezilyalı Tete ve Marsilya'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder...

Hırvatistandan Livakovic için Fenerbahçe iddiası: İstanbula gidebilir

FENERBAHÇE'DE LIVAKOVIC GELİŞMESİ! HIRVAT BASINI DUYURDU

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde yer alan Dominik Livakovic için yeni bir gelişme yaşandı. 

Hırvat basını, Dinamo Zagreb'in Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Astana'yı geçtiğini hatılattı ve Zagreb'in 3. tura yükseldiği vurgulandı. Ancak Hırvat ekibinde bu turda kalede kimin olacağının belirsiz olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Livakovic'in Astana maçında performansıyla yine öne çıktığına değinilirken, 28 yaşındaki futbolcunun transferi için Fenerbahçe detayı da verildi.

Hırvatistandan Livakovic için Fenerbahçe iddiası: İstanbula gidebilir

EN İLERİ GİDEN TAKIM FENERBAHÇE

Livakovic'in sadece Fenerbahçe ile değil, Sevilla, Almeria, Celtic ve Al Nassr ile de adının geçtiği hatırlatıldı ancak transfer için en fazla ileri giden kulübün Fenerbahçe olduğu vurgulandı.

Livakovic'in transfer için tüm şartlar yerine getirildikten sonra İstanbul'a gitmesinin beklendiği öne sürüldü.

DOMINIK LIVAKOVIC KİMDİR?

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Dominik Livakovic kimdir? Livakovic, 9 Ocak 1995 yılında Hırvatistan'da dünyaya geldi. Kaleci pozisyonunda görev yapan Hırvat milli futbolcu futbola NK Zadar takımının altyapısında başladı. 2007-2012 yılları arasında NK Zadar forması giyen Livakovic 2012 yılında NK Zagreb altyapısına transfer oldu. Dominik Livakovic, kulüp kariyerinde çıktığı 392 resmi maçta 390 gol yerken, bu maçlarda 159'unda kalesini gole kapattı.

Hırvatistandan Livakovic için Fenerbahçe iddiası: İstanbula gidebilir