Trabzonspor "Hokus pokusla işler düzelmez"

"Hokus pokusla işler düzelmez"

10.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da başkan adaylığını açıklayan ilk isim Celil Hekimoğlu oldu. Hekimoğlu, kaybolan itibarı geri getireceklerini söyledi.

Hokus pokusla işler düzelmez

Trabzonspor’da 5-6 Aralık’ta gerçekleştirilecek kongre öncesinde başkan adaylığını açıklayan ilk isim, bordo mavili kulübün eski yöneticisi işadamı Celil Hekimoğlu oldu. Celil Hekimoğlu, listesinde yer alan Davut Yurttaş, Hüseyin Örs, Bekir Bülbüloğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Ali Kemal Denizci ve Alper Bektaş ile düzenlediği basın toplantısında projelerini anlattı. Hekimoğlu, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Şu anda Trabzonspor’un itibarı yerlerde sürünüyor. Geçmişte Anadolu’nun lideri olan, şampiyon olmasak bile Türkiye’de gönüllerin şampiyonu olan bir Trabzonspor vardı. Artık Trabzonspor, gönüllerin şampiyonu değil. Büyük itibarı ve sempatiyi kaybetmiş durumdayız. Tekrar bu sempatiyi kazanmak ve şampiyonluk mücadelesi yapmak istiyoruz. Ekonomik sorunlarla boğuşurken mutlak suretle zirve yarışı içinde olan bir takım yapacağız.”

Aşırı israfı engelleyeceklerini söyleyen Celil Hekimoğlu, “Kimseye hayal satmayacağız. Trabzonspor’un 500 milyon lira borcu var. Her ay 15 milyon açık veriyor bütçe. Hokus pokusla düzelecek bir şey değil. Özverili ve sabırlı iyi bir yönetim anlayışıyla, planlı çalışarak, tasarruf yaparak, kulübe gelir getirici faaliyetlerde bulunmak zorundayız” dedi.