Fenerbahçe Hollanda basınından Fenerbahçe vurgusu: İstanbul'da büyük dram!

Hollanda basınından Fenerbahçe vurgusu: İstanbul'da büyük dram!

26.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile Twente arasındaki maç Hollanda basınında geniş yer buldu. Turun ilk maçında sahasında 5-1’lik skorla galip gelen sarı-lacivertlilerin turu geçmeye çok yakın olduğu belirtildi.

Hollanda basınından Fenerbahçe vurgusu: İstanbulda büyük dram

De Telegraaf, “Twente kırmızı kartın ardından Türkiye’de Avrupa dramı yaşıyor” başlığını atarken “Twente’nin Konferans Ligi play-off ilk maçında Şükrü Saracoğlu’na yaptığı ziyareti acı verici bir antrenmana dönüştürdü. İstanbul’daki 5-1’lik mağlubiyetin ardından Twente gelecek haftaki rövanş maçı için hayal kurmuyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Voetbal International ise, ‘Twente kırmızı kartın ardından Fenerbahçe karşısında neredeyse imkansıza yakın bir görevle karşı karşıya kaldı’ başlığını kullandı. Haberin detayında ise, “Twente Türk metropolünde paçayı kurtaramadı. Twente’nin UEFA Konferans Ligi rüyası tıpkı geçen yıl olduğu gibi grup aşamasının eşiğinde karaya oturacak gibi görünüyor. Fenerbahçe 5-1 ile İstanbul’daki skorla çok güçlüydü, önümüzdeki hafta Grolsch Veste’de Konferans Ligi’nde yer almak için bir mucize gerekecek” denildi.

SZYMANSKI'DEN HARİKA PERFORMANS

Fenerbahçe’de aldığı süreyi en iyi kullanan isimlerin başında Sebastian Szymanski geliyor. Takıma büyük umutlarla transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu herkesi kendisine hayran bıraktı. Polonyalı futbolcu, Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi’nde 7 maçta 333 dakika şans buldu. Szymanski ligde 1 gol, 1 asist, Avrupa’da ise 3 kez rakip ağları havalandırdı, takım arkadaşlarına da 3 gol pası verdi. 24 yaşındaki futbolcu böylece 8 gole doğrudan etki ederek takımın en skorer ismi oldu.

Haberin Devamı

Yazarlar