Futbol Hugo Lloris'e çılgın teklif! Suudi Arabistan iddiası

Hugo Lloris'e çılgın teklif! Suudi Arabistan iddiası

11.05.2023 - 19:46 | Son Güncellenme:

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın emektar kalecisi Hugo Lloris'e Suudi Arabistan'dan çılgın bir transfer teklifi geldiği iddia edildi.

Hugo Llorise çılgın teklif Suudi Arabistan iddiası

Tottenham forması giyen Hugo Lloris ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig deviyle olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek 36 yaşındaki kalecinin peşine Suudi Arabistan'dan bir takımın düştüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Tottenham'da son dönemde eleştirilerin odağı haline gelen Hugo Lloris'le ilgili gelişmeyi Daily Mail duyurdu. Ada basınında yer alan habere göre; Suudi Arabistan'dan bir kulüp, Fransız eldivene yıllık 16 milyon euro ve bonuslardan oluşan bir transfer teklifi sundu.

Premier Lig'de haftalık 100 bin euro kazanan Hugo Lloris'in bu teklife sıcak baktığı kaydedildi. 36 yaşındaki eldivenin Tottenham ile olan sözleşmesinin 30 Haziran 2024'te sona ereceği belirtildi.

Fransız kaleci bu sezon Tottenham'da 31 maçta forma şansı buldu. 36 yaşındaki eldiven bu süreçte kalesinde 45 gol gördü. Hugo Lloris, 9 müsabakada ise gol yemedi. Nice altyapısında yetişen Fransız file bekçisi, 2008-2009 sezonunda 8 milyon 500 bin euro bedelle Olympique Lyon'a transfer oldu. Tottenham, Hugo Lloris için 2012-2013 sezonunda 12 milyon 600 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösterilen Hugo Lloris, Fransa Milli Takımı'nda 145 maçta forma şansı buldu.

Yazarlar