Fransa Ligue 1 İbrahimovic'in 2 oğlu PSG'ye kayıt oldu

İbrahimovic'in 2 oğlu PSG'ye kayıt oldu

16.10.2015 - 17:03 | Son Güncellenme:

İsveçli yıldız futbolcunun iki oğlu Fransız ekibine kaydoldu, Paris Saint Germain'deki Ibrahimovic sayısı üçe çıktı.

İbrahimovicin 2 oğlu PSGye kayıt oldu

Onur Dinçer - Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fransız basınının ortaya attığı Zlatan Ibrahimovic iddiası doğru çıktı. Le Parisien gazetesi geçtiğimiz günlerde, Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusunun iki oğlunu futbola başlatma kararı aldığını ve her ikisine de PSG altyapısına aldıracağını öne sürmüştü.

Paris Saint Germain Kulübü'nün resmi internet sitesinde bugün yapılan güncellemeyle İsveçli yıldızın çocukları da resmen PSG'li oldu. 9 yaşındaki Maximilian ile 7 yaşındaki Vincent Ibrahimovic, kulübün sitesindeki altyapı kadrosuna eklendi.

Maximilian'ın PSG'nin 10 yaş altında top koşturacağı, Vincent'in ise 7 yaş altında oynayacağı belirtildi. Maximilan'ın babasından farklı bir stili olduğu ve orta sahada top koşturduğu ifade edildi. Küçük Vincent için ise henüz bir pozisyon belirlenmedi, gelişimine bakılacak.

Haberin Devamı

Zlatan durumdan memnun

Zlatan konuyla ilgili şunları söyledi: "Çocuklarımın futbolu seviyor olmaları hoşuma gidiyor. Bu önemli çünkü böylece bir takımın parçası olmayı öğrenecekler. Eğer yetenekleri elverirse gelecekte iyi yerlere gelebilirler. Hala çok genç yaştalar. Şu an önemli olan keyif aldıkları şeyi yapmaları".

İbrahimovicin 2 oğlu PSGye kayıt oldu