Galatasaray Icardi'den Galatasaray için büyük fedakarlık! Geleceği belli oluyor

Icardi'den Galatasaray için büyük fedakarlık! Geleceği belli oluyor

16.01.2023 - 19:09 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Sarı-kırmızılı ekibe sezon başı transfer olan Mauro Icardi, performansı ile dikkat çekmeye devam ediyor. Taraftarının gönlünde taht kuran Icardi için İtalya'dan dikkat çekici bir iddia geldi.

Icardiden Galatasaray için büyük fedakarlık Geleceği belli oluyor

Galatasaray'da gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Arjantinli yıldız Mauro Icardi, sarı-kırmızılı ekip için fedakarlık yapacağı öğrenildi. La Gazzetta dello Sport gazetesi, Icardi'nin geleceği hakkında iddialarda bulundu. 

Haberin Devamı

DERBİDE 1 GOL 1 ASİST 

Mauro Icardi, Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbinin ikinci golünde Kerem Aktürkoğlu'na gol pası verdi. Arjantinli oyuncu maçın son dakikasında Serdar Aziz'den topu kapmasının ardından dar açıdan muhteşem bir vuruş yaparak maçın skorunu belirledi. Mauro Icardi attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı. Arjantinli oyuncu, formasını çıkarttığı için sarı kartla cezalandırıldı.

Icardiden Galatasaray için büyük fedakarlık Geleceği belli oluyor

EMİN BAYRAM'IN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Galatasaray stoper oyuncusu Emin Bayram'ın sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattı.

"Akademimizde yetişen futbolcumuz Emin Bayram’ın 2024-2025 sezonu sonuna kadar geçerli olan profesyonel sözleşmesi tadil edilerek 2025-2026 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır."

TALİPLERİ VAR

Haberin Devamı

Arjantinli golcünün yükselen formuyla transferde ismi geçen futbolculardan olmaya başladığı ve üst düzey kulüplerin de takibinde olduğu vurgulandı. Avrupa'daki ekiplerin yanı sıra, şu an için kendisiyle ilgili en güçlü işaretlerin Suudi Arabistan'dan geldiği belirtildi.

Icardiden Galatasaray için büyük fedakarlık Geleceği belli oluyor

RONALDO'DAN SONRA ICARDİ'

Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katarak yılın transferini gerçekleştiren Al Nassr'ın yeni hedefinin, Paris Saint Germain'den kiralık olarak Galatasaray'da oynayan tecrübeli futbolcu olabileceği aktarıldı. Suudi Arabistan'ın 2030 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmak istemesinden dolayı ülke futbolunu önemli hale getirme çabaları içerisinde olduğuna dikkat çekildi. Bu bağlamda Icardi'nin gündemde olduğu ifade edildi.

ICARDI'NIN GELECEĞİ BELLİ OLUYOR

Fransa şampiyonu PSG'den sezon başında Galatasaray'a kiralanan Mauro Icardi'yi, kulübünün satmak istediği bildirildi.

İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesinin haberinde, "PSG, Icardi'yi satmak istiyor. PSG, Icardi'yi bu kez bonservisiyle göndermek amacında. Icardi'nin kaderinin belli oldu ve Galatasaray, Arjantinli futbolcu için 15 milyon Euro ödemeye hazır. Bu, Fransa kulübünün işini görecek bir miktar. 2020'de 50 milyon Euro'ya gelen oyuncu, PSG'nin planlarında yok. Kulüpteki iki sezonunda hayal kırıklığı yarattı ve Paris ekibinin onu göndermek istemesinin nedeni bu" denildi.

Haberin Devamı

Icardiden Galatasaray için büyük fedakarlık Geleceği belli oluyor

Haberin devamında ise, "PSG'de gözden çıkarılan Mauro Icardi, Galatasaray'da şu ana kadar beklentileri karşıladı. Arjantinli oyuncu, Süper Lig liderinde 8 maça çıktı ve 5 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Icardi, Türk kulübüyle ilişkisinin iyi olduğunu artık gizlemiyor ve Paris'teki büyük maaşından vazgeçmeye hazır olduğunu söylüyor" ifadelerine yer verildi.

Haberde ayrıca Icardi'nin, "Galatasaray'da çok mutluyum ve kalmak istiyorum. Gerekli fedakarlığı yapmaya hazırım” dediği yer aldı.