Galatasaray İkisi birden olmuyor!

İkisi birden olmuyor!

01.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın ikinci yarıda puan kaybettiği maçların ortak özelliği, Diagne ile Mitroglou’nun sıkıntılı anlarda beraber sahada olması... Kısacası Cim-Bom, çift forvet oynamayı beceremiyor, iki golcüden verim alamıyor.

İkisi birden olmuyor

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’ın ara transferde kadrosuna kattığı Mbaye Diagne ile Kostas Mitroglou, bir arada oynayamıyor.

Teknik direktör Fatih Terim, gol sıkıntısı çektiği anlarda takımı çift forvete döndürürken, bu iki oyuncusunun bir arada oynadığı karşılaşmalardan verim alamadı. Son olarak Konya deplasmanında son 20 dakika Diagne ile beraber Mitroglou oynamış ancak istenen gol bir türlü gelmemişti. Üstelik Mitroglou’nun oyuna girmesinden sonra Konyaspor, Galatasaray’ın kalesine gelmeye başlamış ve maç boyunca yakaladığı pozisyonları bulmaya başlamıştı.

Mitroglou faktörü

Cim-Bom’un Konya maçı dışında puan kaybettiği Fenerbahçe ve Erzurum maçlarında da yine kısa süreli de olsa bu ikili çift forvet denenmiş ama sonuç vermemişti.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın ligin ikinci yarısında puan kaybı yaşadığı bir diğer maç ise Alanya deplasmanı... O maçta Diagne cezalı olduğu için yoktu ve Mitroglou sahadaydı. Yunan futbolcunun bugüne kadar verim sağladığı tek karşılaşma, lig sonuncusu Akhisar karşısında oldu.

Mitroglou, kötü oynamasına rağmen 90+4. dakikada takımına galibiyeti kazandıran isim olarak kendini gösterdi.

Yazarlar