2.Lig İnegölspor'da Bahaddin Güneş'in hedefi Iğdır FK maçı!

İnegölspor'da Bahaddin Güneş'in hedefi Iğdır FK maçı!

01.02.2024 - 18:10 | Son Güncellenme:

İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, TFF 2. Lig'de gelecek hafta oynayacakları Iğdır FK maçında puan ya da puanlarla sahadan ayrılmak istediklerini açıkladı.

İnegölsporda Bahaddin Güneşin hedefi Iğdır FK maçı

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, ağırladığı GMS Kastamonuspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, bu karşılaşmada galibiyete yakın takımın İnegölspor olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Mücadele ettikleri zorlu grupta, 6 haftadır çok bütçeli takımlara karşı yaptıkları maçlarda kaybetmediklerini söyleyen Güneş şunları dile getirdi:

"Her maçta, ayrı oyun anlayışı ve motivasyonu ile mücadele eden oyuncu kardeşlerimi ve teknik ekibimi kutluyorum. Takım olarak, rakiplerimize uygun şekilde, farklı stratejiler ile maçlarımıza hazırlanıyoruz. Kastamonuspor ile oynadığımız maçta sakat ve cezalı oyuncularımız olmasına rağmen, 3 puana daha yakın olan taraf bizdik. Bu maçı bugün itibarıyla bitirip bir sonraki maçımıza fiziksel ve zihinsel olarak hazırlanmaya başladık. Ligin yeni lideri, ekonomik gücü çok fazla olan, oyuncu kadrosu geniş olan Iğdır FK ile oynayacağız. Elimizden geleni yapıp, en iyi şekilde mücadele vereceğiz. Puan veya puanlar almak için gidiyoruz. Taraftarlarımıza bize destekleri için teşekkür ediyoruz. Onlar her zaman bizim 12'nci oyuncumuz olarak sahada yanımızda oldular."

Yazarlar