Galatasaray İngiliz basını Galatasaray'ı övdü, Manchester United'ı topa tuttu: Rezil yenilgi!

İngiliz basını Galatasaray'ı övdü, Manchester United'ı topa tuttu: Rezil yenilgi!

04.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Manchester United'ı iki kez geriye düştüğü mücadelede 3-2 mağlup etmesini bildi. Sarı-kırmızılıların tarihi galibiyeti sonrası İngiliz basını Manchester'ı adeta topa tuttu.

İngiliz basını Galatasarayı övdü, Manchester Unitedı topa tuttu: Rezil yenilgi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta karşılaşmasında Manchester United'ı 3-2 mağlup etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Wilfried Zaha, 71. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 81. dakikada Mauro Icardi attı. Manchester United'ın golleri 17 ve 67'de Rasmus Hojlund'dan geldi.

Galatasaray'da Mauro Icardi, 78. dakikada penaltı atışından yararlanamadı. Arjantinli yıldız, penaltıda topu dışarıya gönderdi.

İNGİLİZ BASINI: 'CEHENNEME HOŞ GELDİNİZ'
Manchester United'n yenilgisi sonrası İngiliz medyası 30 yıl önceki maça göndermede bulanarak: 'Cehenneme Hoş Geldiniz' dedi. İşte manşetler...

INDEPENDENT: 30 yıl önce Manchester United , Galatasaray ile karşılaşacağı sırada 'Cehenneme Hoş Geldiniz' yazılı pankartlarla karşılanmıştı. Otuz yıl sonra United cehennemi bulmuş olabilir: bu kez İstanbul'da değil, Manchester'da. Dört gün içindeki ikinci yenilgi onları krize sürükledi.

Haberin Devamı

THE GUARDIAN: Manchester United'ın ızdırabı, Galatasaray'ın galibiyetinin ardından devam ediyor. Cehenneme hoş geldiniz: Manchester United'ın 1993'te Galatasaray karşısındaki kötü şöhretli açılışı ve sarı-kırmızılılara elenmesi yeni bir boyuta ulaştı.

Haberin Devamı

DAILY MIRROR: Manchester United, rezil Galatasaray yenilgisinde kendi etti kendi buldu. Berbat sezonu, iki kez öne geçtiği maçta evinde Galatasaray'a yenilmesiyle bir boyut kazandı. Kaleci Andre Onana'nın gergin gösterisi Türk takımının geri dönüşüne kapı açtı.

EUROSPORT INT.: Kaotik Old Trafford mücadelesini Galatasaray kazandı. Müthiş maç, Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi. Wilfried Zaha'nın gol attığı maçta Galatasaray 10 kişilik Manchester United'ı afallatırken, Erik Ten Hag'ın üzerindeki baskıyı artırdılar.  

DAILY MAIL: Erik ten Hag'ın adamları iki kez öndeydi ama son 20 dakikada başlarına felaket geldi. Premier Lig sezonuna en kötü başlangıcını yapmakla kalmadılar, Şampiyonlar Ligi'ne de üst üste mağlubiyetlerle başladılar. Bunlar gerçekten karanlık günler.

Haberin Devamı

TELEGRAPH: Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a yenildi. Takımın içinde bulunduğu durum, Şampiyonlar Ligi'nde bir başka olağanüstü kendini sabote etme gecesini ve bir takımın dağılması hikayesini anlatıyor.

THE SUN: Andre Onana yine kabus gibi bir performans sergiledi. Manchester United kalecisinin kendine güveni yok ve bu da görünüyor. Berbat bir maç çıkardı, gollerden en az birinin ve kesinlikle Casemiro'nun penaltı ve oyundan atılmasının  sorumlusuydu.

BBC: United ilk kez bir Şampiyonlar Ligi grup aşamasına üst üste yenilgilerle başlıyor ve Bayern Münih'in ardından ikinci sırada yer alan konuk ekibi Galatasaray'ın dört puan gerisinde yer alan teknik direktör Erik ten Hag'ın üzerindeki baskı artıyor. Ten Hag için gerçekten berbat bir geceydi.

BBC RADIO 5: United evinde Galatasaray'a yenildi. Galatasaray harika bir takım değil ama kendi evinde oynaması zorlu bir takım. Manchester United'ın bundan böyle başka seçeneği yok; Kopenhag'ı evinde ve deplasmanda yenmeleri gerekiyor. 

Haberin Devamı

MANCHESTER EVENING NEWS: Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde Old Trafford'da Galatasaray'a yenilirken, Rasmus Hojlund harika ama Andre Onana kötüydü. United savunmada zorluk yaşadı ve eski United oyuncusu Wilfried Zaha golle döndü. Casemiro'nun kırmızısıyla işler kötüye gitti.

EVENING STANDARD: Manchester United Şampiyonlar Ligi'nde dramatik bir yenilgi aldı. ManU için kötü geçen haftalar, Old Trafford'da Galatasaray'a yenildikleri için daha da kötüleşti. Icardi attığı golle Türk devine İngiltere topraklarında ilk galibiyetini yaşattı.

TALK SPORT: Andre Onana yine korku dolu bir gösteri izletti ve bu Manchester United'a pahalıya mal oldu. Onana arka arkaya iki şok edici hata yaptı. United, 10 maçta altı maç kaybetti; bu, Sir Alex Ferguson'un devralmasından hemen önce, 1986'dan bu yana sezona en kötü başlangıcı.

ESPN BRİTANYA: Galatasaray yenilgisinin ardından Manchester United grubun son sırasına oturdu. Manchester United'ın berbat sezonu, salı günü Galatasaray'ın evinde 3-2'lik yenilgisiyle devam ederken, Türk takımı ev sahibini Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda son sırada bıraktı.

UEFA RESMİ SİTE: Galatasaray, ikinci yarıda iki kez geri dönme kararlılığını gösterdi ve ardından Old Trafford geriliminde Manchester United'ı mağlup etti. United, Galatasaray'ın İngiltere topraklarındaki ilk galibiyeti sayesinde, ilk kez bir Şampiyonlar Ligi grubuna ikide sıfırla başladı.

Yazarlar