Fenerbahçe İngiltere'den Fenerbahçeli yıldız için flaş transfer iddiası! Sezon sonu ayrılık

İngiltere'den Fenerbahçeli yıldız için flaş transfer iddiası! Sezon sonu ayrılık

31.03.2024 - 14:00 | Son Güncellenme:

İngiliz basını Fenerbahçe'nin yıldız isminin sezon sonunda sarı - lacivertlilerden ayrıalarak İngiliz ekibine transfer olabileceğini iddia etti.

İngiltereden Fenerbahçeli yıldız için flaş transfer iddiası Sezon sonu ayrılık

Sezon sonu yaklaştıkça, Türkiye ve Avrupa'da kulüpler gelecek sezonun transfer planlaması için yoğun çalışmalara başladı. Sezon öncesinde ve devre arasında önemli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe'yi sezon sonunda transferler için yoğun bir mesai bekliyor.

Haberin Devamı

Takıma yeni katılacak isimlerle ilgili çalışmalar sürereken bir yandan da sözleşmesi sona erecek ve takımdan ayrılacak isimler üzerinde duruluyor.

İngiltereden Fenerbahçeli yıldız için flaş transfer iddiası Sezon sonu ayrılık

BATSHUAYI İDDİASI

İngiliz basını Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Michy Batshuayi ile ilgili sürpriz bir iddiaya yer verdi. İngilter Champinship'te yer alan ve ligde ikinci sırada bulunan Leeds United'ın Premier Lig'E yükselmesi halinde Michy Bathshuayi'ye imza attıracağı iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberde, Leeds United'ın transfer listesine yer verilirken şu ifadeler kullanıldı:

"Leeds'in izlediği, Premier Lig tecrübesi oldukça fazla olan (Chelsea ile 77 maç) eski Chelsea forveti Michy Batshuayi. Belçikalı oyuncu şu anda Türkiye'de Fenerbahçe'de forma giyiyor ancak sözleşmesinin yaz aylarında sona erecek olması nedeniyle Elland Road'a transfer olabilir."

Haberin Devamı

İngiltereden Fenerbahçeli yıldız için flaş transfer iddiası Sezon sonu ayrılık

"Şu anda Patrick Bamford ve Joel Piroe başta olmak üzere birkaç santrfor seçeneğine sahip olsalar da, Leeds'in uygun bir Premier Lig takımı olma durumunu güçlendirmek için geliştirebileceği bir alan. 30 yaşındaki Batshuayi güvenilir bir golcü ve bu sezon 2023/24'te 36 maçta 21 gol atması da bunu kanıtlıyor."

Euro 2024'te Belçika Milli Takımı kadrosunda yer alması beklenen yıldız oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitse de bir yıllık da opsiyon bulunuyor. Başarılı golcü Fenerbahçe'den yıllık 3 milyon Euro kazanıyor.

Bu sezon tüm kulvarlarda 36 kez Fenerbahçe forması giyen Batshuayi, 21 kez gol atarken üç kez de asist yaptı.