Galatasaray İngiltere'den sürpriz Ndombele iddiası! Tottenham geri çağırabilir

İngiltere'den sürpriz Ndombele iddiası! Tottenham geri çağırabilir

13.01.2024 - 14:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan kiraladığı Tanguy Ndombele'nin İngiliz ekibine dönme ihtimalinin bulunduğu iddia edildi.

İngiltereden sürpriz Ndombele iddiası Tottenham geri çağırabilir

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Tottenham'ın Galatasaray'a kiraladığı Tanguy Ndombele için flaş bir karar alabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Ara transfer döneminin başlamasının ardından takımlar kadrolarına takviye yapmayı sürdürüyor. İngiliz ekibi Tottenham, orta sahaya takviye için çalışmalarına devam ediyor. Bununla birlikte Tottenham'ın Chelsea'nin yıldız orta saha oyuncusu Connor Gallagher'i kadrosuna katmak istediği belirtildi. Londra devini

FootballTransfers'in haberine göre; Premier Lig ekibi, uygun fiyatta bir orta saha transferi yapamazsa Galatasaray'a kiralık olarak gönderdiği Tanguy Ndombele'yi geri çağıracak. 

Haberde teknik direktör Ange Postecoglou'nun Ndombele'nin Türkiye performansı için olumlu rapor verdiği ve geri dönmesine sıcak baktığı kaydedildi.

Tottenham'ın 62 milyon euroya Lyon'dan transfer ettiği Fransız oyuncu, geçtiğimiz sezonu da Napoli'de kiralık olarak geçirdi. Ndombele, Galatasaray'da bu sezon 14 maçta forma giydi ve gol veya asist üretemedi.

Yazarlar