Fenerbahçe Inter, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna gözü dikti!

Inter, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna gözü dikti!

09.11.2022 - 12:31 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Hem Avrupa Ligi'nde hem de Süper Lig'de başarı ile yoluna devam eden sarı-lacivertli ekibin yıldız oyuncusuna İnter talip çıktı.

Inter, Fenerbahçenin yıldız oyuncusuna gözü dikti

Fenerbahçe, bu sezon doludizgin yoluna devam ediyor. Avrupa Ligi'nde lider olarak gruptan çıkan sarı-lacivertli ekip, Süper Lig'de de lider olarak yoluna devam ediyor. Sezon başında birçok yıldızı kadrosuna katan Fenerbahçe, sezon başından beri gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncuya İnter'in talip olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

AVRUPA'DA NAMAĞLUP

Avrupa Ligi’nde B Grubu’nda 6 maçta namağlup lider olan ve 14 puan toplayan Fenerbahçe, kulüp tarihinin en iyi derecesini yakaladı. Sarı-lacivertliler ilk kez bir Avrupa kupası grubunu yenilgisiz bitirdi ve en çok puanı topladı. Ayrıca Avrupa Ligi’nde son 10 maçta kaybetmeyen Jesus’un öğrencileri, kulüp tarihinin Avrupa’daki en uzun yenilmezlik serisini yakaladı. Jorge Jesus böylece kulüp tarihinde Avrupa’da bu rekoru kıran ilk hoca oldu. 

JESUS İLE UÇUŞA GEÇTİLER

İsmail Kartal’ın geçen sezonun ikinci yarısındaki performansı büyük beğeni toplamıştı. Yönetim buna rağmen zor bir karara imza attı, Kartal’la yollar ayrıldı, takım Jorge Jesus’a emanet edildi. Kariyeri başarılarla dolu olan Portekizli teknik adam, kısa sürede oyun felsefesini takımına aşıladı. Her geçen hafta birçok futbolcunun performansı yukarıya çıktı. Gelinen noktada Fenerbahçe hem ligde hem de Avrupa Ligi’nde zirvede. Tecrübeli teknik adam, bazı oyunculara ise adeta sihirli değnekle dokundu.

Haberin Devamı

Inter, Fenerbahçenin yıldız oyuncusuna gözü dikti

INTER TALİP OLDU

İtalyan basınında yer alan habere göre; bu sezon Fenerbahçe'de orta sahada inanılmaz bir yükseliş yaşayan Miguel Crespo, İnter tarafından takip ediliyor. FCInterNews'in tespitlerine göre bugüne kadar resmi bir temas olmamasına rağmen, İtalyan ekibi oyuncunun yeteneklerini her zaman yakından takip ediyor.

'JESUS BIRAKMAZ'

Haberin detayında, Portekizli oyuncu için sadece Inter'in değil, Milan'ın da listesinde yer aldığı belirtildi. Crespo'yu İstanbul'dan uzaklaştırmanın kolay olmayacağı, Jorge Jesus'un kış pazarında onu göndereceğini düşünmenin imkansız olduğu kaydedildi. 

Inter, Fenerbahçenin yıldız oyuncusuna gözü dikti

25 MİLYON EURO FESİH ANLAŞMASI

Crespo'nun sözleşmesinde 25 milyon euroluk fesih anlaşması bulunduğu, bu nedenle Fenerbahçe'nin daha önce Atletico'nun 11 milyon euroluk teklifini geri çevirdiğinin altı çizildi.