Fenerbahçe Inter, Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde! Dev bonservis bedeli ortaya çıktı

Inter, Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde! Dev bonservis bedeli ortaya çıktı

02.01.2023 - 11:27 | Son Güncellenme:

Bu sezon performansıyla zirve yapan Ferdi Kadıoğlu, talipleri artıyor. İtalyan devi Milli futbolcuyla yakından ilgilenirken istenen dev bonservis bedeli de ortaya çıktı.

Inter, Ferdi Kadıoğlunun peşinde Dev bonservis bedeli ortaya çıktı

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de oynanılan iyi futbolla birlikte oyuncuların da performansı yukarı çıkıyor. Sarı-Lacivertli futbolculardan özellikle birkaçı Avrupa devlerinin radarına girdi. Kanarya'nın yıldızı Ferdi Kadıoğlu Avrupa devinin transfer listesinin en üst sırasına adını yazdırdı...

Haberin Devamı

OYNADIĞI HER BÖLGENİN JOKERİ: FERDİ KADIOĞLU

Milli yıldız, geçen sezon yakaladığı çıkışı Jorge Jesus döneminde zirveye taşıdı. Ferdi Kadıoğlu, oynadığı her maçta performansıyla takımın en iyilerinden olmayı başardı. Üstelik bunu tek bir pozisyonda değil, birçok farklı mevkide yaptı.

Ferdi Kadıoğlu, 2018-19 sezonunun başında Nijmegen'den büyük umutlarla transfer edildi. Hollanda ekibinde, 10 numara pozisyonunda sergilediği performansla dikkat çeken dönemin genç yeteneği, Portakallar'ın alt yaş kategorilerinde Milli formayı da terletti. Ancak Ferdi'nin Fenerbahçe macerası iyi başlamadı. Hatta ilk 3 sezonunda beklentilerin çok altında kaldı, birçok kez ayrılığı gündeme geldi. Geçtiğimiz sezon Vitor Pereira'nın takımın başına geçmesi belki şampiyonluğu getirmedi ama 23 yaşındaki oyuncu için adeta milat oldu. Üstelik Ferdi Kadıoğlu hiç alışık olmadığı bir bölgede, sol kanat bekinde oynayarak müthiş bir çıkış yaptı. Bu sezon Jorge Jesus yönetiminde ise performansı adeta tavana vurdu.

Haberin Devamı

NEREDE OYNARSA OYNASIN...

Sarı-Lacivertliler'de bu sezon birçok oyuncu formunu yükseltti ama kaybedilen maçlarda bile istikrarını koruyan belki de tek isim Ferdi Kadıoğlu oldu. Üstelik Milli oyuncu bunu tek bir mevkide oynayarak yapmadı. Sağ bek, sağ kanat beki, sol bek, sol kanat beki ve sol açıkta forma giyen 23 yaşındaki futbolcu, futbolda çok kullanılan 'joker oyuncu' tanımının gerçek anlamda hakkını verdi. Ferdi, Fenerbahçe'nin oynadığı 28 resmi maçın 23'ünde süre alarak takımın en istikrarlı isimlerinden biri olmayı da başardı.

Inter, Ferdi Kadıoğlunun peşinde Dev bonservis bedeli ortaya çıktı

İTALYAN DEVİ DEVREDE

Fanatik'te yer alan habere göre Avrupa'nın takip ettiği Ferdi Kadıoğlu ise son iki sezonda yaptığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine çekti. A Milli Takım ’a kadar yükselen 23 yaşındaki futbolcu, Napoli ve Dortmund’un yakın takibindeydi. Bu iki takımdan teklif beklenirken, farklı bir kulüp masaya oturmaya hazırlanıyor: Inter... İtalyan devi, sağ bek oyuncusu Denzel Dumfries’i isteyen Tottenham’la pazarlıkları son aşamaya getirdi. Tarafların 30 milyon Euro bonservis bedeliyle el sıkışmaları bekleniyor. İnter, Hollandalı yıldızın yerini doldurmak için kolları hemen sıvadı.

Haberin Devamı

BONSERVİS BELLİ OLDU! 20 MİLYON EURO

Lacivert-Siyahlılar’ın teklif yapması beklenen ilk oyuncunun Ferdi Kadıoğlu olduğu iddia edildi. İnter Milan’ın, ilk etapta 15 milyon Euro’luk bir teklif sunması ancak bu rakamın rahatlıkla yükselebileceği kaydedildi. Fenerbahçe, şampiyonluk hedefine iddialı bir şekilde ilerlerken, takımın en önemli isimlerinden biri olan 23 yaşındaki yıldızı satmak istemiyor. Ancak teklif edilecek rakamın 20 milyon Euro’yu geçmesi halinde, yönetimin buna ‘hayır’ demesi de kolay değil.

Inter, Ferdi Kadıoğlunun peşinde Dev bonservis bedeli ortaya çıktı

3'LÜ SAVUNMAYA ALIŞIK

Inter’de teknik patron Simone İnzaghi, 3’lü savunmayla oynamayı tercih ediyor. Ferdi Kadıoğlu, son iki sezonda 3’lü sistemin kanat beki olarak oynamaya fazlasıyla alıştı. Zaten müthiş çıkışını da bu taktikte yaptı. Üstelik 23 yaşındaki oyuncunun hem sağ hem de sol kanat beki pozisyonunda oynayabilmesi, onu daha da değerli bir futbolcu haline getirdi.

Haberin Devamı

Yazarlar