Fenerbahçe İrfan Can Eğribayat'tan satın alma opsiyonu açıklaması!

İrfan Can Eğribayat'tan satın alma opsiyonu açıklaması!

17.04.2023 - 15:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kaleci İrfan Can Eğribayat sarı-lacivertli kulüpteki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Eğribayattan satın alma opsiyonu açıklaması

Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek zirveye takibini sürdüren Fenerbahçe'de kaleci İrfan Can Eğribayat sarı-lacivertli kulüpteki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Dün Kadınlarda Avrupa Şampiyonu olan takımımızı tebrik ediyorum. Kardeşim Altay'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şanssız bir sakatlık yaşadı. Hayırlısı olsun hakkımızda."

"Göztepe'deki son dönemimde takımdan uzun süre ayrı kalmıştım. Fazla kilolarım vardı. Jorge Jesus ile ilk toplantımızda bana kilo vermem gerektiğini söyledi. Fenerbahçe bana çok yardımcı oldu. Geçmişte gösterdiğim performans beni buraya getirdi."

"8.5 AY BOYUNCA HEP BEKLEDİM"
"Çok heyecanlıyım. Çok büyük bir takımın kalesini koruma fırsatı geldi. Böyle bir anı bekliyordum. 8.5 ay boyunca hep bekledim. Kalecilere hep böyle fırsatlar geliyor. Sakatlanmasını istemeyiz Altay'ın ama bu bir şans. İyi değerlendirmek istiyorum. İnşallah takım olarak başarılı olabiliriz."

Haberin Devamı

'SATIN ALMA OPSİYONUM VAR, KALMAK İSTERİM'
"Fenerbahçe'de uzun yıllar oynamak için geldim. Satın alma opsiyonum var. Kalmak isterim. Kulüpler anlaşırsa, kalmaktan çok mutlu olurum."

"Anlamı zaten çok büyük olacak bizim için. Benim de ilk şampiyonluğum olacak, takımdaki birçok oyuncunun da ilk şampiyonluğu olacak. Sezon başında 3 kulvarda da şampiyonluk hedefliyorduk. UEFA'dan şanssız bir şekilde elendik. İddiamızın devam ediyor olması bizim için büyük avantaj. Rakibimiz bir seri yakaladı biz o yüzden geri kalmış gibi olduk ama 7'de 7 yaparsak rakibimizin puan kaybedebileceğini düşünüyorum. Ligin son maçı da rakibimizle. Belki onları orada yenip şampiyonluk kutlayabiliriz. Bu bizim hayallerimizin içinde olan bir durum."

Yazarlar