Fenerbahçe İrfan Can Kahveci mikrofonu aldı Jesus'a sordu! Portekizli'den güldüren yanıt

İrfan Can Kahveci mikrofonu aldı Jesus'a sordu! Portekizli'den güldüren yanıt

26.10.2022 - 12:31 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. haftasında Fransa'nın Rennes takımını konuk edecek olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ile İrfan Can Kahveci düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Toplantıda yıldız futbolcu ile Portekizli çalıştırıcı arasında dikkat çeken anlar yaşandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. haftasında Fransa'nın Rennes takımını konuk edecek. 27 Ekim Perşembe günü oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak karşılaşmayı Sırp hakem Novak Simovic yönetecek.

Haberin Devamı

Zorlu karşılaşmada gruptan lider olarak çıkmak için mücadele edecek olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ile İrfan Can Kahveci düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Toplantıda dikkat çeken anlar yaşandı.

İRFAN CAN KAHVECİ'DEN LİDERLİK MESAJI

Basın toplantısında ilk olarak İrfan Can Kahveci soruları yanıtladı. Gruptan lider olarak çıkmak istediklerini dile getiren başarılı futbolcu, "İnşallah kazanmaya devam ederiz. Lider olarak çıkmak istiyoruz, çünkü lider son 16'ya kalıyor. Bunu gerçekleştireceğimizi düşünüyorum." dedi.

"KARİYERİMİ EN ÇOK ETKİLEYEN İNSANLARDAN"

Jorge Jesus'un kariyerini en çok etkileyen isimler arasında yer aldığını belirten İrfan Can Kahveci, "Önceki sezonlarda az gol atmıştım. İnşallah bu sezon daha çok gol atarım. Hocamız, bize büyük bir hoca olduğunu kanıtladı. Zaten buraya gelmeden önce de kanıtlamıştı. İnanılmaz iyi bir insan. Futbol kariyerimde beni en çok etkileyen insanlardan. Onun için her şeyimizi vermek istiyoruz. Herkes, ona çok saygı duyuyor. Hocamızın bir sözü var, iyi hücum maç kazandırır ama iyi savunma şampiyon yapar." sözlerini dile getirdi.

Haberin Devamı

"EN GÜÇLÜ RAKİBİMİZ"

İrfan Can Kahveci'nin ardından açıklamalarda bulunan Jorge Jesus ise Rennes'in grupta en zorlu rakipleri olduğunun altını çizerek, "Yarın gruptaki en güçlü rakibimizle karşılaşacağız. PSG'nin ardından Fransa'da en çok gol atan 2. takım. Yarın zor bir maç olacağını düşünüyorum. İnanıyorum ki yarın maçı kazanıp gruptan lider çıkmak için kalitemiz var." ifadelerini kullandı.

İrfan Can Kahveci mikrofonu aldı Jesusa sordu Portekizliden güldüren yanıt

"FİNAL MAÇI DEĞİL"

Zorlu mücadeleyi final maçı olarak görmediklerini de belirten Portekizli çalıştırıcı, "Tam olarak bir final değil sadece grubun liderini belileyecek. Bizim asıl hedefimiz gruptan çıkmaktı, bunu da başardık. Yarınki maça final olarak bakmıyoruz ama birinci çıkmak istiyoruz. Ben gerçek final maçlarına final gözüyle bakarım. Fenerbahçe, Avrupa'da final oynarsa o zaman benim için final olur." şeklinde konuştu.

SAKAT FUTBOLCULARIN SON DURUMU

Sakatlığı bulunan futbolcuların son durumu hakkında da bilgilendirme yapamn Jorge Jesus, "Sakat oyuncular hakkında konuşacak doğru kişi değilim. Mert ve Luan Peres'in sakatlıkları, King'in sakatlığından daha ciddi. O yüzden önümüzdeki maçlarda bizimle olmayacaklar. King klinik olarak iyileşti şu anda." dedi.

Haberin Devamı

İRFAN CAN KAHVECİ MİKROFONU ALDI

Basın toplantısında neşeli anlarda yaşandı. Kendisine sorulan soruların bitmesinin ardından odadan ayrılmayan İrfan Can Kahveci, eline mikrofonu alarak Jorge Jesus'a sorusordu. Yaşanan neşeli anlar kamealara yansıdı. İrfan Can Kahveci, Jorge Jesus'a "Rotasyon yapacak mısınız?" sorusunu yöneltti.

İrfan Can Kahveci mikrofonu aldı Jesusa sordu Portekizliden güldüren yanıt

Bunun üzerine tecrübeli teknik adam gülerek, "Bu oyuncularımın bana karşı ne kadar açık olduklarının bir göstergesi. Bu soru daha önce planladığımız bir şey değildi. O soruyu bana sorarken biliyor ki yarın yine rotasyon olacak." şeklinde cevap verdi.