Fenerbahçe İsmail Kartal sakat oyuncuların son durumunu açıkladı: Adana Demirspor maçına yetişebilir

İsmail Kartal sakat oyuncuların son durumunu açıkladı: Adana Demirspor maçına yetişebilir

08.11.2023 - 19:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu dördüncü maçında yarın deplasmanda Bulgaristan temsilcisi Ludogorets Razgrad ile karşılaşacak. Mücadele öncesi sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal sakat oyuncuların son durumunu açıkladı: Adana Demirspor maçına yetişebilir

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu dördüncü maçında Fenerbahçe, yarın saat 23.00’te Ludogorets Razgrad’a konuk olacak. Sarı-lacivertliler, bu sezon grupta oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanırken, 9 puanla lider konumunda bulunuyor.

Haberin Devamı

Maç öncesi sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

'LİDER OLARAK ÇIKMAK İSTİYORUZ'

"Bu maçla ilgili neleri yapmıştık, neleri daha iyi yapabiliriz, bunların analizini çalıştık. Buraya, bu doğrultuda geldik. Ludogorets iyi bir takım. Son 12 yıldır, liginde şampiyon olan bir takım. Ama biz de Fenerbahçe olarak ligi çok iyi başladık. Konferans Ligi'nde lideriz, buna devam etmek ve lider olarak çıkmak istiyoruz. Yarınki maç her iki takım için de zor görünüyor. Yarınki maçı kazanmak istiyorlar, biz de kazanmak istiyoruz. Her iki takıma da başarılar dilerim."

'KİMSENİN BAŞINA GELSİN İSTEMEM'

"Gerçekten futbolda hiçbir hocanın istemediği, düşüneceği en son şeyler bizim başımıza geldi. Kimsenin başına gelsin istemem. Biz bunları sorun etmiyoruz. Sezon başında da söyledim, sahaya çıkan her oyuncu en değerli oyuncumuzdur. Yarın da çubukluyu giyip sahaya çıkan oyuncu en önemli, en değerli oyuncumuz olacaktır"

Haberin Devamı

SAKAT OYUNCULARIN SON DURUMU

"Gönül ister ki sakatlıklar bir an önce bitsin, sağlık departmanımız uğraşıyor. Sakatlıklarla ilgili benim bir şey söylemem doğru değil. Adana Demirspor maçına bazıları yetişebilir. Bazıları milli takım arasına kadar sürebilir. Kesin olan bir şey yok şu anda."

 

Yazarlar