Fenerbahçe İsmail Kartal'dan Nordsjaelland maçında sürpriz kadro tercihi! Ryan Kent kararı

İsmail Kartal'dan Nordsjaelland maçında sürpriz kadro tercihi! Ryan Kent kararı

21.09.2023 - 13:09 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de Nordsjaelland maçı öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Ok, Fenerbahçe'nin Nordsjaelland maçındaki muhtemel 11'ini aktarırken Ryan Kent gelişmesini duyurdu.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde bu akşam Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı konuk edecek. Bu zorlu karşılaşma öncesi sarı-lacivertlilerde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirdi.

Haberin Devamı

Senad Ok'un değerlendirmeleri şu şekilde:

"FENERBAHÇE'DE KADRO DEĞİŞECEK"

"Fenerbahçe'de kadro değişecek. Dzeko, Tadic, Szymanski ve Ferdi olmayabilir. Takımın neredeyse yarısı değişecek. Fenerbahçe'nin diğer oyuncuları nasıl performans sergileyecek bunu göreceğiz. Rakibin uzun süredir birlikte oynadığını vurguladı İsmail hoca. Takım kurgusunda birtakım sıkıntılar olabilir ama Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'nin bu maçı zorlansa da kazanacağını düşünüyorum. Rotasyonu yapmak zorunda İsmail hoca. Oynayacak oyuncular da iyi. Lig maçı var. Bu yüzden dinlendirmek gerekiyor sakatlık olmaması için."

İsmail Kartaldan Nordsjaelland maçında sürpriz kadro tercihi Ryan Kent kararı

"ROTASYON GAYET NORMAL"

"Fenerbahçe'de turnuvada ilerlemeyi kafasına takarsa bunu yapabilir. Grup maçlarında rotasyon olabilir ama sonrasında nasıl olacak onu bilemiyorum. Daha zorlu rakipler gelecek. Bu rotasyon daha azalabilir. Şu an için rotasyona gidilmesi gayet normal ve doğal."

Haberin Devamı

"İSMAİL HOCAYI ANTALYASPOR MAÇINDA ELEŞTİRDİM"

"İsmail hocayı sadece son maçta eleştirim. İsmail hoca hayatını futbola ve Fenerbahçe'ye adamış bir isim. Tesislerde kalıyor. Hocanın çalışma tarzu bu. Birçok detayı birçok kez düşünüyor. Zajc'ı 6 numarada denemesi iyi bir şey ama ilk yarıda anlaşılmıştı olmadığı. İkinci yarıya da Zajc'la başladı. Bu konuda eleştirebilirim İsmail hocayı. İlk kez aklımda kalan negatif performansı oldu hocanın. Zajc'la başlayabilirsiniz problem değil ama takım gitmiyor kilitlendi orası. Bunu önceden görmesi gerekiyordu. Szymanski ve İrfan Can kalitesini göstererek maçı kazandı. Her teknik adam başlangıç kadrosunu değiştirebilir 6 numara için arayış için ama daha önce görmesi gerekiyordu. Zajc normalde o bölgede topu kaptırabilecek bir oyuncu değil ama pozisyonunu yardırgadı."

İsmail Kartaldan Nordsjaelland maçında sürpriz kadro tercihi Ryan Kent kararı

"NEDEN İKİNCİ YARIYA BAŞLANIRKEN DEĞİŞİKLİK OLMUYOR?"

"Dün Okan hoca özelinde ve daha önce İsmail hoca neden beklenen önce değişiklikler yapılmıyor? Dünkü maç için de geçerli Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçı için de geçerli. Artık işlemeyecek belli neden ikinci 45 dakikaya farklı bir oyuncu kadrosuyla başlanmıyor."

Haberin Devamı

"TADIC'I TARTIŞMAYA GEREK YOK"

"Tadic'i tartışmaya gerek yok. İnsanlar ne bekliyor? Dzeko da bundan birkaç hafta önce eleştirildi yaşı var dendi. Tadic'in neyi var? Tadic'in topu aldığında iki kişiyi nasıl üzerine çektiğini Antalyaspor'un onu iki kişiyle savunduğunu gördük. Eleştirileri anlamıyorum. Konuşulacak bir konu değil benim için."

İsmail Kartaldan Nordsjaelland maçında sürpriz kadro tercihi Ryan Kent kararı

KRUNIC TRANSFERİ NEDEN OLMADI?

"Krunic, Fenerbahçe'ye gelseydi ne top oynardı takım. Milan'ın bence en önemli bir veya ikinci ismi Krunic... Fenerbahçe alsaydı çok büyük iş olurdu. Milan, Tonali'yi Newcastle United'a sattı. Bu ismi sattıktan sonra Krunic'i de gönderselerdi orta sahaları çökecekti. 13-14 milyon euroluk teklifler olsa da Milan Teknik Direktörü Pioli, bu transfere onay vermedi. Tonali kalsaydı belki Krunic transferi gerçekleşebilirdi."

İsmail Kartaldan Nordsjaelland maçında sürpriz kadro tercihi Ryan Kent kararı

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

"Livakovic'i bekliyorum kalede. Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Mert Hakan, Crespo, Fred, İrfan Can, Kent ve Batshuayi'yi bekliyorum."

RYAN KENT NEDEN OYNAMIYOR?

Haberin Devamı

"Kent'le alakalı neden oynanmadığı ile ilgili sorduğumda bir tarafta Tadic diğer tarafta 15 milyon euroya alınan Cengiz var dendi. Cengiz olmayınca İrfan Can Kahveci oynuyor. Kent'le ilgili olumsuz bir düşünceye kapılmaya gerek yok. Tadic ve Cengiz gelince kanat rotasyonları doldu. Kent'in bu tip maçlarda oynaması doğal. Stoper hattında hocanın tercihi Becao ve Djiku... İsmail Yüksek takıma dönünce Becao ve Djiku ikilisi ideal ikili olarak oynayacak."

İsmail Kartaldan Nordsjaelland maçında sürpriz kadro tercihi Ryan Kent kararı

"CRESPO İLE SÖZLEŞME İMZALANACAK"

"Crespo ile normalde yollar ayrılıyordu. Hoca istediği seviyede görmüyordu. Şu anda görüşmeler ilerliyor. Crespo ile yeni sözleşme imzalanacak. Crespo eski performansına yakın oynarsa Fenerbahçe'nin bir problemi kalmaz gibi görünüyor. Ben olsam altı numara alınana kadar tutardım Arao'yu... Ben defansif anlamda fena görümoyrum Arao'yu... Daha iyisi alınana kadar tutardım. Yabancı kontenjanı de büyük problemdi."