Fenerbahçe İsmail Yüksek'e Avrupa'dan 4 talip! İşte Fenerbahçe'nin bonservis beklentisi

İsmail Yüksek'e Avrupa'dan 4 talip! İşte Fenerbahçe'nin bonservis beklentisi

15.10.2023 - 09:42 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon Jorge Jesus'la başlayan çıkışını bu sezona taşıyan ve A Milli Takım'ın Hırvatistan zaferinde sahanın yıldızlarından olan İsmail Yüksek ile Avrupa'nın önemli kulüpleri yakından ilgileniyor. Fenerbahçe, İsmail Yüksek'ten beklediği bonservis bedelini belirledi.

İsmail Yükseke Avrupadan 4 talip İşte Fenerbahçenin bonservis beklentisi

Fenerbahçe'nin 2020 yazında Gölcükspor'dan kadrosuna kattığı İsmail Yüksek, Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'da geçirdiği kiralık sezonlarından ardından geçen sezon Fenerbahçe'ye dönmüş ve Jorge Jesus'la müthiş bir çıkış yakalmıştı.

Haberin Devamı

Jesus'un sezonun belirli bölümlerinde yararlanamadığı İsmail Yüksek asıl çıkışını bu sezon İsmail Kartal ile gerçekleştirdi. 24 yaşındaki oyuncu bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplamda 14 karşılaşmada görev yaparken 1102 dakika sahada kalarak Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer aldı.

İsmail Yükseke Avrupadan 4 talip İşte Fenerbahçenin bonservis beklentisi

İsmail Yüksek, Süper Lig, UEFA Konferans Elemeleri ve UEFA Konferans Ligi grup karşılaşmalarında çıktığı 14 resmi karşılaşmada 1 gol atıp 2 asist üretti.

Fenerbahçe'deki başarılı performansını A Milli Takım'a da taşıyan İsmail Yüksek, ay-yıldızlıların Hırvatistan'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşmaya da damga vurdu. Luka Modric, Mateo Kovacic ve Marcelo Brozovic'ten oluşan Hırvatistan orta sahasına büyük bir üstünlük kuran İsmail Yüksek, Avrupa'dan bazı kulüplerin dikkatini çekti.

Haberin Devamı

İsmail Yükseke Avrupadan 4 talip İşte Fenerbahçenin bonservis beklentisi

AVRUPA'DAN 4 TALİP!

Haber Global'in haberine göre Fenerbahçe'nin orta sahası İsmail Yüksek ile Tottenham, Zenit ve birkaç İtalyan kulübü ilgileniyor. Oyuncunun durumunu menajerine soran kulüplere, önce Fenerbahçe ile iletişime geçilmesi söylendi. Sarı-Lacivertliler ise bonservis bedelini şimdiden belirledi.

İsmail Yüksek, bu sezon Fenerbahçe'nin orta sahasının vazgeçilmezlerinden biri oldu. Son olarak A Milli Takımın Hırvatistan ile oynadığı maçta gösterdiği performansla alkışları toplayan İsmail, Avrupa'nın önemli kulüplerinden Tottenham ve Zenit'in radarına girdi.

İsmail Yükseke Avrupadan 4 talip İşte Fenerbahçenin bonservis beklentisi

FENERBAHÇE'NİN BONSERVİS BEKLENTİSİ

İsmail Yüksek için Fenerbahçe'nin bonservis beklentisi en az 15 milyon Euro. Sarı-Lacivertliler böyle bir teklif gelmesi halinde transfer görüşmelerine başlamayı planlıyor. 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesinde herhangi bir serbest kalma maddesi bulunmuyor.

SÖZLEŞMESİ 2027'DE SONA ERİYOR

Fenerbahçe'ye 2020-21 sezonunda Balıkesirspor'dan transfer olan İsmail Yüksek'in sözleşmesi 2027 yılında sona erecek. Milli futbolcunun 2025'te sona erecek sözleşmesi geçen sezon uzatılmıştı.

İsmail Yükseke Avrupadan 4 talip İşte Fenerbahçenin bonservis beklentisi

İSMAİL YÜKSEK'İN PERFORMANSI

2023-24 sezonunda Fenerbahçe'nin orta sahasının önemli isimlerinden biri olan İsmail Yüksek, takımıyla bu sezon 14 maça çıktı. İsmail bu maçlarda 1 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. İki kez sarı kart gören 24 yaşındaki futbolcu, bir kez de kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

Yazarlar