Fenerbahçe İşte Fenerbahçeli oyuncuların istediği yıldız! Takıma seviye atlatacak

İşte Fenerbahçeli oyuncuların istediği yıldız! Takıma seviye atlatacak

12.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon iddialı bir kadro kurarak Süper Lig'deki şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Transfer çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertli takım, listeye eklediği yıldız isim dikkat çekiyor. Öte yandan söz konusu yıldız futbolcuyu, Fenerbahçeli oyuncuların bile takımda görmek istediği öğrenildi.

İşte Fenerbahçeli oyuncuların istediği yıldız Takıma seviye atlatacak

Art arda yaptığı transferler ile tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, bir bomba daha patlatmak istiyor. Çalışmalarına hız kazandıran sarı-lacivertli ekip, yıldız futbolcuyu listesine aldı. Bunun yanında listeye alınan yıldızı, Fenerbahçeli oyuncuların bile istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

DZEKO VE KENT TAKIMA DAHİL EDİLDİ

Inter'den ayrılan Edin Dzeko, Fenerbahçe'nin ilk transferi oldu. Sarı-lacivertliler, 37 yaşındaki santrfor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Edin Dzeko'ya yıllık 4 milyon 200 bin euro ödeneceği belirtildi.

Rangers'la sözleşmesi sona eren Ryan Kent de Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. 26 yaşındaki İngiliz oyuncu ile 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkışıldı. Ryan Kent, Süper Lig devinin Rusya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında ilk kez şans buldu.

DJİKU VE UMUT FENERBAHÇE'DE

Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, savunma hattına takviye yaptı. Sarı-lacivertliler, Ganalı stoper Alexander Djiku'yla anlaşma sağladı. Süper Lig devi, 28 yaşındaki savunmacıyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Djiku'nun ardından bonservisi Eyüpspor'da bulunan milli futbolcu Umut Nayir'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Fenerbahçe'den gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, golcü futbolcu Umut Nayir’i 2+1 yıllığına kadrosuna kattı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco yer aldı. Umut Nayir’e ailemize hoş geldin diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

İşte Fenerbahçeli oyuncuların istediği yıldız Takıma seviye atlatacak

TİAGO ÇUKUR VE ERTUĞRUL ÇETİN KİRALANDI

Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen genç oyuncular kiralık olarak takımdan ayrıldı. 20 yaşındaki santrfor Tiago Çukur, Belçika 2. Lig ekiplerinden SK Beveren'in yolunu tuttu. Ertuğrul Çetin ise 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile anlaşma sağladı. Kırmızı-siyahlılar, 20 yaşındaki file bekçisinin sezon sonuna kadar kiralık olarak takımda yer alacağını duyurdu.

ÇILGIN BONSERVİS GELİRİ

Süper Lig devinde Mergim Berisha, Augsburg'ta kaldı. Bundesliga temsilcisi, 25 yaşındaki santrforun bonservisini aldı. Sarı-lacivertliler bu transferden kasasına 4 milyon euro koydu. Portekiz ekibi Braga da Bruma ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Bruma'nın Braga'ya transferinden 6 milyon 500 bin euro kazandı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin genç yeteneği Arda Güler ise Real Madrid'in yolunu tuttu. 18 yaşındaki on numara, İspanyol deviyle 6 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe bu transferden 20 milyon euro bonservis bedeli elde etti. Arda Güler'in sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı kaydedildi. Fenerbahçe'nin bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacağı aktarıldı.

İşte Fenerbahçeli oyuncuların istediği yıldız Takıma seviye atlatacak

İSMAİL KARTAL: ARAMIZA KATILACAK OYUNCULAR VAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Zenit maçının ardından transfer çalışmalarına dair konuştu. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli çalıştırıcısı transfer çalışmalarına dair gelen soruya şu cevabı verdi:

"İmza töreninde de bundan bahsettim. Aramıza katılacak oyuncular var. Savunmaya, orta alana ve hücum hattına oyuncular gelecek. Bu çalışmayı Başkanımız ve yöneticilerimiz benim verdiğim rapor doğrultusunda sürdürüyor. Bu işi Başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte yürütüyoruz. Yakın zamanda bazı isimlerin kulübümüz tarafından açıklanacağını düşünüyorum."

Haberin Devamı

ZAHA, TAKIMA SEVİYE ATLATACAK

İsmail Kartal’ın gelişi ile artık daha doğru bir oyun düzenine geçen F.Bahçe’de pozitif hava her geçen gün daha da artıyor. Ancak başarı için doğru sistemin yanı sıra kaliteli kadro da büyük önem taşıyor. Bu yüzden yönetim Dzeko’dan sonra Zaha’nın da gelmesiyle takımın seviye atlayacağına inanıyor ve tüm uğraşını yıldız oyuncunun transferine harcıyor.

İşte Fenerbahçeli oyuncuların istediği yıldız Takıma seviye atlatacak

BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİ

Fenerbahçe Yönetimi Wilfried Zaha’dan gelecek habere kilitlendi. Şampiyonluk için kaliteli bir kadro kurmak isteyen sarılacivertliler, Edin Dzeko’nun yanına Zaha gibi önemli bir ismi dahil etmeyi planlıyor. Fildişi Sahili’li oyuncuya en iyi teklifi şu an için Fenerbahçe sunmuş durumda... Ancak yıldız futbolcu hala kesin kararını vermiş değil. Zaha’nın kendisine Premier League’den gelebilecek daha iyi teklifleri beklediği ifade edildi. Eğer Zaha transferi olmazsa sarı-lacivertliler bu bölgeye yine etkili bir isim alabilmek için B planı da hazırlıyor.

Haberin Devamı

OYUNCULAR BİLE İSTİYOR

Bu arada Fenerbahçeli oyuncular da Zaha’yı beklemeye başladı. Bu sene şampiyonluktan başka bir yolları olmadığını iyi bilen sarı-lacivertli futbolcular tecrübeli oyuncunun takıma ivme kazandıracağı görüşünde... İsmail Kartal’ın gelişi ile artık daha doğru bir oyun düzenine geçen takımda pozitif bir hava var. Başarı için doğru sistemin yanısıra kaliteli kadro da büyük önem taşıyor. Bu nedenle Dzeko’nun yanına Zaha transferi büyük bir heyecanla kampta bekleniyor. Öte yandan Arabistan’dan da teklif alsa da Zaha buna çok sıcak bakmıyor. Lazio’nun önerisi ise F.Bahçe’den çok düşük...

8 MİLYON EURO MAAŞ

Fenerbahçe’nin imza parası dışında Zaha’ya yıllık 8 milyon euro maaş önerdiği bildirildi. Sözleşme ise iki yıllık olacak.

İşte Fenerbahçeli oyuncuların istediği yıldız Takıma seviye atlatacak

ARDA’NIN YERİNE SZYMANSK

Yönetimin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertliler ofansif anlamda takıma takviye yapmak istiyor. Özellikle Arda Güler’in takımdan ayrılmasından sonra buraya bir çözüm arıyor. Bu çerçevede ilk aday Polonyalı futbolcu Sebastian Szymanski... Dinamo Moskova’nın futbolcusu olan başarılı orta saha, geçen sezon Feyenoord’ta başarılı bir performans sergilemişti. Forvet arkası başta olmak üzere farklı mevkilerde de oynayan 24 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandı. Ancak kulübü Dinamo Moskova ile bonservis pazarlığı devam ediyor. Ruslar’ın Fenerbahçe’nin teklif ettiği bonservis ücretini henüz kabul etmediği, görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Yazarlar