Fenerbahçe İşte Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda rakibi

İşte Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda rakibi

28.07.2022 - 08:55 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe, sahasında Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle uzatmaya giderken, Ukrayna ekibi uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. İşte yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Sarı-Lacivertli ekibin 3. ön eleme turundaki rakibi...

İşte Fenerbahçenin Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda rakibi

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe , sahasında Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ'NE VEDA

Müsabaka karşılıklı atılan gollerle uzatmaya giderken, Ukrayna ekibi uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 

İşte Fenerbahçenin Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda rakibi

RAKİP SLOVACKO

Yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Sarı-Lacivertli ekip 3. ön eleme turunda Çekya ekibi Slovacko'nun rakibi oldu. 3. ön elemede ilk maçlar 4 Ağustos, rövanşları 11 Ağustos'ta olacak.

TRABZONSPOR İLE BERABERE KALDILAR

Trabzonspor, hazırlık maçında FC Slovacko ile 2-2 berabere kaldı. Bordo-mavili ekibin gollerini Jean Evrard Kouassi, Slovacko'nun gollerini ise Daniel Holzer kaydetti.

İşte Fenerbahçenin Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda rakibi

 

ÇEK LİGİ'Nİ 2. OLARAK TAMAMLADI

Slovacko, Çek Cumhuriyeti Ligi'nde şampiyon Viktoria Plezen'in ardından ikinci olarak Avrupa Ligi'ne 3. ön elemeden katılma hakkını elde etti. Çek ekibinin hocalığını, 2018'den beri Martin Svedik yapıyor. Svedik'in ekibi, 4-2-3-1 taktiğiyle oynuyor.

Haberin Devamı

BÜYÜK GÜÇ KAYBI YAŞADILAR

Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan stoper Michal Kadlec de Slovacko kadrosunda yer alıyor. Takımın en önemli yıldızı olan ve geçen sezon 41 maçta 20 gol atan Vaclav Jurecka'nın, Slavia Prag'a transfer olması, onlara büyük güç kaybı yaşattı.

Yazarlar